>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

MuzoHeart

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya göz atma fırastım oldu, lapisli serverleri sevmem ben fakat seven arkadaşlara tavsiye ederim.

Bir de envantere atılıyor ya eventte hediyeler envanteri dolu olana gitmiyor bilginize.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya göz atma fırastım oldu, lapisli serverleri sevmem ben fakat seven arkadaşlara tavsiye ederim.

Bir de envantere atılıyor ya eventte hediyeler envanteri dolu olana gitmiyor bilginize.
Farkettim onu sanal laştırabilirim açıkcası , yorumun için teşekkürler ^^

TheThunder

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelıkle Merhaba.
Sunucu hakkında birkaç bir şey soyleyecegım.Sunucu Güzel fakat ben bugun En Yuksek vip aldım.Ve Gecenin İlerleyen saatlerinde Banlandım.Sebebi nedir tabikide hile diyeceksizin.Skypeden ekran actım bakmadan cıktı.Yani vip alıcaksanız tekrar dusunun derim.Bu arada O aldıgın para haram zıkkım olsun.Allah sana kullanmayı nasip etmesin insallah. İyi günler... Ragnarak

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Öncelıkle Merhaba.
Sunucu hakkında birkaç bir şey soyleyecegım.Sunucu Güzel fakat ben bugun En Yuksek vip aldım.Ve Gecenin İlerleyen saatlerinde Banlandım.Sebebi nedir tabikide hile diyeceksizin.Skypeden ekran actım bakmadan cıktı.Yani vip alıcaksanız tekrar dusunun derim.Bu arada O aldıgın para haram zıkkım olsun.Allah sana kullanmayı nasip etmesin insallah. İyi günler... Ragnarak
Anlarım hile açarsın , bende oynuyordum sunucularda bende açıyordum . Çocukluk işte fakat ben sunucudayken hile açman , düşündürücü . Ws atiyordun arenada izliyordum seni . Butun sunucuda senden şikayetciydi. Arkan dönükken adama vurma , elma yerken adama vurma , geri sekmeme , vahiy falan geldide benim mi haberim yok ^_^ Neyse yukarda Allah var ve o biliyor . Yorumun için teşekkürler . Iyi forumlar . Eklemek istedim . Sunucuda 30 a yakın VIP alan var 30/26 si memnun ^_^ o 4 düde zaten baba parası kaçırıp alan 9-10 yaşında ufaklıklar ^_^

MuzoHeart

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelıkle Merhaba.
Eğer hakkın yendiyse üzüldüm gerçekten fakat banlanacak bir hareket yaptıysan adminlerin VIPliğine bakmaması adaletli olduğunu gösterir serverin.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzun süredir bu forumda yoktum ve @Ragnarak 'ın Mesajları Bana Gelmedi , Bu Nedenle İlk Başta @Ragnarak Yani Kayra'dan Özür Dilerim.Sunucunun hiçbir Şeyi Alıntı Değildir Gerek Skriptler Gerek Haritalar.Haritaları Yapım Aşamasında İken Ben Gördüm Hatta Betaya Falanda Katılmıştım , Skriptler Konusuna Gelicek Olursak Benim Ufak Yardımlarımla Beraber Yazıldı Skriptlerin Bir Kısmı , IceCoin Kısmına Gelicek Olursak Onuda Sunucusuna Gelip Testlik Yaptım ki Zaten Böyle Basit Skriptleri Yazamamak Mümkün Değil Ayrıca Böyle Skriptleri Forumda Paylaşan Birisinide Görmedim Hadi Bunlarıda Geçtim Sen Foruma Skripti Falan herkes Kullansın Diye Paylaşıyorsun Diyelim Adamın Birisi Kullanıyor Ardından Sonra Sen Sunucu Konusuna Gidip ''Bu sunucu berbat rezallettt alıntı her şey çalıntı bu sunucu ezqler'' Dersen Suçlu Sen Olursun Çünkü Sen herkes Kullansın Diye Bir Kere Paylaşıyorsun Birde Bu Arada Bundan Sonra Kayra Sadece Sunucu Konusunu Güncellemeye Geleceği İçin Kayra İzin Verirse Sorunların Bir Kısmını Ben Cevaplamak İsterim..

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ban yiyenlerin banı 1-2 gün sonra tekrar açılıyor, hatta birinin banı 2 kere açıldı ve hala hile kullanıyor. Sunucuda 2 hile kullanan oyuncuyu (2 Kere banı açılan Oyuncu + En iyi VIP) videoya çektim, kurucuya Skypeden attığımda YouTubeye yüke dedi. Tabi bende hiç daha fazla zaman kaybetmedim bu sunucuda. Oyuncunun banı bile 2 kere açıldı, en iyi vip hiç ban yemez herhalde. +Para vererek mi açtırıyorlar acaba emin olamadım.

Düzenleme: En iyi VIP olan açtırmış diğerinin banını, mantığa baksana her şey ortada zaten.
Sunucuda para verirseniz hack dan ban yeseniz bile açılıyor.

IceVIP: Ben açtırdım banını

Kurucu VIP ler mi yoksa @Ragnarak mı belli değil .
Ayrıca sunucuda bir oyuncu bana Verimlilik 9 (17 TL idi yanlış hatırlamıyorsam) kazmasını verdi, ertesi gün kazma gizli sandığımdan (/chest) silinmişti. Kazmanın parasını veren ben olmasam bile sonuçta paralı bir kazmayı benden almak nedir? Şimdi yanlışlıkla yere atmışsındır demeyin :D
Boş boş zaman kaybettiğim anladım böyle sunucuda...

Son düzenleme:

MuzoHeart

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özellikle ban yiyen VIP lerin banı 1-2 gün sonra tekrar açılıyor, hatta birinin banı 2 kere açıldı ve hala hile kullanıyor. Sunucuda 2 hile kullanan oyuncuyu (2 Kere banı açılan VIP + En iyi VIP) videoya çektim, kurucuya Skypeden attığımda YouTubeye yüke dedi. Tabi bende hiç daha fazla zaman kaybetmedim bu sunucuda. Normal VIP in banı bile 2 kere açıldı, en iyi vip hiç ban yemez herhalde. +Para vererek mi açtırıyorlar acaba emin olamadım.

Ayrıca sunucuda bir oyuncu bana Verimlilik 9 (17 TL idi yanlış hatırlamıyorsam) kazmasını verdi, ertesi gün kazma gizli sandığımdan (/chest) silinmişti. Kazmanın parasını veren ben olmasam bile sonuçta paralı bir kazmayı benden almak nedir? Şimdi yanlışlıkla yere atmışsındır demeyin :D
Boş boş zaman kaybettiğim anladım böyle sunucularda...
Adına üzüldüm dostum, geçmiş olsun.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Eğer hakkın yendiyse üzüldüm gerçekten fakat banlanacak bir hareket yaptıysan adminlerin VIPliğine bakmaması adaletli olduğunu gösterir serverin.
Banladığım kişiler içinde yetkilide var , adminde var , oyuncuda var.
Uzun süredir bu forumda yoktum ve @Ragnarak 'ın Mesajları Bana Gelmedi , Bu Nedenle İlk Başta @Ragnarak Yani Kayra'dan Özür Dilerim.Sunucunun hiçbir Şeyi Alıntı Değildir Gerek Skriptler Gerek Haritalar.Haritaları Yapım Aşamasında İken Ben Gördüm Hatta Betaya Falanda Katılmıştım , Skriptler Konusuna Gelicek Olursak Benim Ufak Yardımlarımla Beraber Yazıldı Skriptlerin Bir Kısmı , IceCoin Kısmına Gelicek Olursak Onuda Sunucusuna Gelip Testlik Yaptım ki Zaten Böyle Basit Skriptleri Yazamamak Mümkün Değil Ayrıca Böyle Skriptleri Forumda Paylaşan Birisinide Görmedim Hadi Bunlarıda Geçtim Sen Foruma Skripti Falan herkes Kullansın Diye Paylaşıyorsun Diyelim Adamın Birisi Kullanıyor Ardından Sonra Sen Sunucu Konusuna Gidip ''Bu sunucu berbat rezallettt alıntı her şey çalıntı bu sunucu ezqler'' Dersen Suçlu Sen Olursun Çünkü Sen herkes Kullansın Diye Bir Kere Paylaşıyorsun Birde Bu Arada Bundan Sonra Kayra Sadece Sunucu Konusunu Güncellemeye Geleceği İçin Kayra İzin Verirse Sorunların Bir Kısmını Ben Cevaplamak İsterim..
Canın sağolsun sunucu seninde sayılır ^_^
Ban yiyenlerin banı 1-2 gün sonra tekrar açılıyor, hatta birinin banı 2 kere açıldı ve hala hile kullanıyor. Sunucuda 2 hile kullanan oyuncuyu (2 Kere banı açılan Oyuncu + En iyi VIP) videoya çektim, kurucuya Skypeden attığımda YouTubeye yüke dedi. Tabi bende hiç daha fazla zaman kaybetmedim bu sunucuda. Oyuncunun banı bile 2 kere açıldı, en iyi vip hiç ban yemez herhalde. +Para vererek mi açtırıyorlar acaba emin olamadım.

Düzenleme: En iyi VIP olan açtırmış diğerinin banını, mantığa baksana her şey ortada zaten.
Sunucuda para verirseniz hack dan ban yeseniz bile açılıyor.

Boş boş zaman kaybettiğim anladım böyle sunucuda...
Kazmanı kaybediyorsun , yetkili aldı diyorsun benden kazma almadın kazmam gitti diyorsun , sana nasıl inanayım bu 1 2. olarak VIP lerin banını açıyormuşum banlamıyormuşum , güldürdün teşekkür ederim ^_^ Eskidende saçma bir sebep bulup sunucuyu bırakmıştın ve kötülemiştin , yine sana güvenmiştim yine güvenim boşa çıkmıştı neyse fazla uzatmadan VIP de Uye de Yetkili de gözümde aynı . Hepsi "Insan".
Adına üzüldüm dostum, geçmiş olsun.
Anlattıkları doğru olsa keşke -_-

@TheThunder adlı kişinin IceVIP hesabı vardı dün almıştı ve hileden ban yedi @Blueyescat buyur aramızdaki konuşma . Çamur atmayı bırak artık.

VIP Alır iken

Banlandıktan sonra ve hatasını anlayınca dilediği özür .

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Banladığım kişiler içinde yetkilide var , adminde var , oyuncuda var.

Canın sağolsun sunucu seninde sayılır ^_^

Kazmanı kaybediyorsun , yetkili aldı diyorsun benden kazma almadın kazmam gitti diyorsun , sana nasıl inanayım bu 1 2. olarak VIP lerin banını açıyormuşum banlamıyormuşum , güldürdün teşekkür ederim ^_^ Eskidende saçma bir sebep bulup sunucuyu bırakmıştın ve kötülemiştin , yine sana güvenmiştim yine güvenim boşa çıkmıştı neyse fazla uzatmadan VIP de Uye de Yetkili de gözümde aynı . Hepsi "Insan".

Anlattıkları doğru olsa keşke -_-

@TheThunder adlı kişinin IceVIP hesabı vardı dün almıştı ve hileden ban yedi @Blueyescat buyur aramızdaki konuşma . Çamur atmayı bırak artık.

VIP Alır iken

Banlandıktan sonra ve hatasını anlayınca dilediği özür .
1-2 TL indirim yapıcam diyip yapmayan koca yürekli Kayra. haha :) Affetmemene sevindim olması gerektiği gibi. Bulunduğu ortamın kurallarını bildiği halde ihlal eden saygısız insanlar ikinci bir şansı hak etmemeli. Kuralları bilmiyorsada Yaradan göz vermiş okucak.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1-2 TL indirim yapıcam diyip yapmayan koca yürekli Kayra. haha :) Affetmemene sevindim olması gerektiği gibi. Bulunduğu ortamın kurallarını bildiği halde ihlal eden saygısız insanlar ikinci bir şansı hak etmemeli. Kuralları bilmiyorsada Yaradan göz vermiş okucak.
2 tl cik indirim yaptım ya o kadarda şey değilim ^_^

@KeremPvo Sunucuya bakmışmıydın ^_^

Swarozowski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya arkadaş şu serverlere çamur atmayı kesin artık yeter. yok onu yapmış bunu yapmış.. ben bu serverde haftalar belki aylardır oynuyorum. vip alan 2 güne en yüksek rütbeye ulaşabilirken ben bu kadar zamandır uğraşıyorum.. ama hiç gocunmadım ne yalan söyleyeyim. hep zevkli ve eğlenceli oldu.. gerek oynarken, gerek para kasarken, hammaddedeyken çok eğlendim. bu yüzden kayraya çok teşekkür ederim. harika bir server. bunları yazmam için hiçbir şey almadım bilginiz olsun. ve bu arada kayra eğer bunu okursan 1-2 isteğim var:

+Rütbehammadde2 eklenirse çok güzel olur.(Genin üstü rütbeler için)
+Yüksek rütbelerin, viplerle bir kaç ortak özelliğinin olması ve ayrıcaklıkları, yetkileri olması.. kitlerine para kuponu eklenmesi
+envanterdeki madenleri bloğa çevirmemizi sağlayacak bir komut..eğer olabilirse otomatik satma.

çok sağol her şey için :))

bu arada arsamıza gitmek yani p home yazmak için warp arsada olmamız gerekiyor. bu komutu heryerde uygulayabilsek çok daha güzel olur diye düşünüyorum. sağol.

bu arada hilelerin cezaları hakkında bir şey hazırlarsan makbule geçer.. mesela kill aura ve speedmine cezaları neler ?