"Action" donuyor

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Bildiğiniz gibi oyun çekme planım vardı ancak Action oyunlarda kaydı bitirdiğinde oyun donuyor videoda kaydedilmiyordu ._. bunun bir çözümü varmıdır varsa nedir
(Başka programda önerebilirsiniz (bandicam sesimi kaydetmiyor ayarları doğru yaptığım halde))

WhyCoconut

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben bandicam kullanıyorum valla ses iyi gidiyor bence. :lol:
Bu arada bandicam çok kullanışlı bi şekilde ses işini yapman lazım bence -_-

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Aksiyon donmaz.

Şaka bir yana, Action yerine Bandicam kullanabilirsin. Çok kullanışlıdır. Ve video çekecek tüm kardeşlerime de öneriyorum. :)

Bandicam ses sorunu için Audacity kullanabilirsin. Hem daha kaliteli ve profesyonel bir kayıt da almış olursun.

OrnitorenkAdam

En iyi cevaplar
0
Bandicamda görüntü kalitesi berbat...Ve muhteşem edit yeteneklerim olmadığı için maalesef yükseltemem video kalitesini.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nvidia ekran kartın varsa ShadowPlay kullanabilirsin. Ben bilgisayarı topladığımda onu kullanacağım. Ek olarak oCam da kullanabilirsin yani ücretsiz ama çok özellik bekleme (oyun modu var ama).

OrnitorenkAdam

En iyi cevaplar
0
Nvidia ekran kartın varsa ShadowPlay kullanabilirsin. Ben bilgisayarı topladığımda onu kullanacağım. Ek olarak oCam da kullanabilirsin yani ücretsiz ama çok özellik bekleme (oyun modu var ama).
Nvidia ekran kartım olduğunu daha yeni farkettim ._.

Nvidia ekran kartım olduğunu daha yeni farkettim ._.
Ancak Nvidia eski sürüm olduğu için shadow play olmuyor maalesef

Peki iyi bir görüntü kalitesi varmı