bku38
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Kızma ama Rwitt Türk değil.Peki Rwitt banada yap o zaman :/
Kızma ama Rwitt Türk değil.Peki Rwitt banada yap o zaman :/
Hepsini Rwitt yapmadı , William ile ben de yardım ettikNeria yapmadı Rwitt yaptı ! Dipnot : [ api dediğini görmeyim ]![]()
Adam bunu beğenmiyor ben diyor sen ne diyoeeee turkce bilmooyeYalnız Neriacığım kenardaki dağların bittiği nokta çok absürt olmuş. Orayı eğimli bir şekilde bitirseymişiniz daha hoş dururdu.
Beğenmez olurmuyum beeAdam bunu beğenmiyor ben diyor sen ne diyoeeee turkce bilmooye
Hocam ben bunu yapsam valla sevinçten ağlıycam askdaksdsdk build öğretmeli biri banaBeğenmez olurmuyum beeSadece minnacık bir eleştiri .
Hocam ben bunu yapsam valla sevinçten ağlıycam askdaksdsdk build öğretmeli biri bana
Abi voxel dediğin nedir yaHocam ben bunu yapsam valla sevinçten ağlıycam askdaksdsdk build öğretmeli biri bana
Voxel basit, kavradım onu ben. WorldEdit ile gerekli şeyleri de yapabiliyorum AMA KAPASİTE YOK HOCAM GÖZLERİM YANIYOR PİKSELLERDEN d:sd:asd 15 dakikada 3 blok koy deseler yine yapamam hayal gücünü açamıyorumAbi voxel dediğin nedir yaTabi adam 15 dakika falan diyor orası biraz sıkar ama işte ..
![]()
hmm. VahimVoxel basit, kavradım onu ben. WorldEdit ile gerekli şeyleri de yapabiliyorum AMA KAPASİTE YOK HOCAM GÖZLERİM YANIYOR PİKSELLERDEN d:sd:asd 15 dakikada 3 blok koy deseler yine yapamam hayal gücünü açamıyorum
Şu an başladım bişiler yapmaya inşallah çıkartıcam bişilerhmm. Vahim![]()
Bende geleyim ?Şu an başladım bişiler yapmaya inşallah çıkartıcam bişiler
Beyaz yazıya dikkat :CRetrica ve Chunky'i yasaklasalarda insanların gerçek yüzlerini görsek.
*Yanlış anlamda anlayana uçan tekme is coming...