• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

BatıHost kullanmış/kullanan hakkında bilgi sahibi olanlar baksın lütfen.

MuzoHeart

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar server kiralamayı düşünüyorum BatıHost yakın geliyor şu sıra, bilgisi olan arkadaşlar eksi ve artılarını yazıp beni aydınlatırsa sevinirim.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Eğer profesyonel bir şey düşünüyorsan,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
uygun fiyata bir cloud sunucu alabilirsin. Performansta ve lag konusunda hiç sıkıntın olmayacaktır. Ben konsol kullanamıyorum bana panel lazım diyorsan McMyAdmin kurarsın.
Ama profesyonel değilsen Nitrado'dan alabilirsin. Paneli vs. işini kolaylaştırır. Bir sıkıntın çıktığında ticket atarsan anında cevap verirler.

TunaYCL

Play.oyunesiri.com
En iyi cevaplar
0
nitrado kolay batihostta yeni isen çok zor işin kurulumu falan var en iyisi senin için nitrado

MuzoHeart

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Acemi değilim server konusunda sadece batıhost hakkında görüş toplamak istedim teşekkürler.

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
1sunucum'u tavsiye ederim. Güzel bir paneli var. Ayriyeten kendi kodladıkları Konsol programıda var.