Küçüklüğünüzden beri merak ettiğiniz ama cevabını hala bilmediğiniz şeyler var mı?

TimarliSipahi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Olması çok muhtemel...

Forumda neredeyse kimse olmadığını gördüm. Bu konuyu açmaktaki maksadım da canlılık kazandırmak. Konunun önemi yok ama böyle şeyler - insanın doğal halleri - daha ilgi çeker diye düşündüm.

Neyse fazla uzatmadan;

Küçüklüğünüzden beri merak ettiğiniz ama cevabını hala bilmediğiniz şeyler var mı?
Diyorum ve cevapları bekliyorum.

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Çocuk nasıl olur - benim sorucağım soru bu kadar tamam vurmayın gidiyorum :( (gerçi biliyorumda) :S

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Küçükken salonda yattığımda, sabah yatağımda uyanmam (Kendim kalkıp gidiyormuşum hatırlamıyorum ama garip yanı bu ). Bunu açıklayabilir misiniz peki :lol: ?

TimarliSipahi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Küçükken salonda yattığımda, sabah yatağımda uyanmam (Kendim kalkıp gidiyormuşum hatırlamıyorum ama garip yanı bu ). Bunu açıklayabilir misiniz peki :lol: ?
Çocukluğun sırları diyip fazla irdelememek lazım.
Top neden yuvarlak.
Rüzgarı en iyi delen şekil yuvarlaktır aynı zamanda oynamaya en musait. ( Kare olduğunu hayal ederek durumu daha iyi anlayabilirsiniz.
Ölmek nasıl bir duygu.
İnan ki o durumu hiç yaşamadığımı söyleyebilirim.

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Çocukluğun sırları diyip fazla irdelememek lazım.

Rüzgarı en iyi delen şekil yuvarlaktır aynı zamanda oynamaya en musait. ( Kare olduğunu hayal ederek durumu daha iyi anlayabilirsiniz.

İnan ki o durumu hiç yaşamadığımı söyleyebilirim.
Sen soruma cevap vercekmisin babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi :(

Aynı bin :(

(ben hala böleyim :( )

WhyCoconut

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Annen seni kaldırıyor yatağına yatırıyor banada yapmışlardı bunu nasıl bilemessin HUAA Bu da neüy!??