Forumİmamı
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
neden kadınlarda benden senden fazla bıyık sakal var neden lanet olsun böyle yereNeden bu kadar zeki ve yakışıklıyım?
neden kadınlarda benden senden fazla bıyık sakal var neden lanet olsun böyle yereNeden bu kadar zeki ve yakışıklıyım?
Evet hemde çok anladım ki adalet yoktur.Olmadığına dair bir olay yaşadınız mı?
Adalet vardır fakat topaldır.Evet hemde çok anladım ki adalet yoktur.
En büyük örnek ise 10 yaşındaki çocukların sunucu açıp edit dağıtması hele birde o sunucuya giren 30-40 kişi olduysa vay halimizeEvet hemde çok anladım ki adalet yoktur.
Benim anlattığım konu gerçek hayat sen neyi anlatıyorsun.En büyük örnek ise 10 yaşındaki çocukların sunucu açıp edit dağıtması hele birde o sunucuya giren 30-40 kişi olduysa vay halimize
O zaman bana uğrasın.Adalet vardır fakat topaldır.
Gerçek hayatta ADALET vardırBenim anlattığım konu gerçek hayat sen neyi anlatıyorsun.
Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın...Benim anlattığım konu gerçek hayat sen neyi anlatıyorsun.
O zaman bana uğrasın.
O zaman ben neden görmedim.Gerçek hayatta ADALET vardır
Bence hiçbir zaman.Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın...
O zaman ben neden görmedim.
Krdş bura Türkiye ne bekli10weedler neden çok güzel neden Türkçe şarkılar iğrenç lanet olsun
:'( oturdum ağlıyorum
Krdş bura Türkiye ne bekli10
Adaletin kendisi adaletsizdirO zaman ben neden görmedim.
:/ Kafam karıştı az önce adalet vardı dedin şimdi adaletsizliktir sonuç nedir.Adaletin kendisi adaletsizdir![]()
![]()
Ilim ilim ilmektir,2015 neredeyse 2016'da olmamıza rağmen ben bunun cevabını bulamadım ->>> Niçin insanlar bu kadar bencil ve saygısız?
Hepimiz adalet adı altında birbirimizden intikam alan sıradan insanlarız.:/ Kafam karıştı az önce adalet vardı dedin şimdi adaletsizliktir sonuç nedir.