[SK]Yardım!

KirazTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi günler ben sunucumda (bukkit) particleli skript yapmaya çalıştığımda particleler gözükmüyor sebebi nedir ve nasıl çözülür ?
Şimdiden teşekkürler...
@Rosenrot @Minecraftplayerr

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Sunucu Windows üzerinde kurulu ise particlelar gözükmeyecektir.
Linux üzerinde kurulu olması gerek.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Ulen skripti yapanın ben.... şimdi pluginden çok skript yazıyorlar...

şunlari indirirsen belki olabilir:
- SkQuery
- SkRayFall
- ProtocolLib
- Skript
hayir olmayacaktır, windows üzerindeki javada, particle paketleri cliente göndermeden server side olarak gösterir, aslında o particle spawnlanir ama sana gözükmez.
Ama linuxtaki javada particle sistemi bir noktayi orjin alarak 60 blok etrafindakiler'e o spawnladigin particle paketini gönderir.

KirazTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayir olmayacaktır, windows üzerindeki javada, particle paketleri cliente göndermeden server side olarak gösterir, aslında o particle spawnlanir ama sana gözükmez.
Ama linuxtaki javada particle sistemi bir noktayi orjin alarak 60 blok etrafindakiler'e o spawnladigin particle paketini gönderir.
İki sorum var:
1.Linux sunucu nasıl kuracağım ?
2.Bende java uzantısı yok mesela run.bat veya baslat.bat ı açmaya çalıştığımda bilgisayar java.exe dosyasını bulamıyor diyor ama halbiki var ve yerinde.

Olay şöyle oldu yine bir gün birisinden minecraft almaya çalışıyordum lnk uzantılı olunca açtığımda bütün exe dosyaları lnk dosyası oldu hiçbir şey yapamadım en sonunda yeni user açtım eskisini sildim anca öyle düzeldi ama java uzantısı hiç açılmadı.
(Not bilgisayarımda java var ama java uzantısı yok java kurulu ama uzantı yok)

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
İki sorum var:
1.Linux sunucu nasıl kuracağım ?
2.Bende java uzantısı yok mesela run.bat veya baslat.bat ı açmaya çalıştığımda bilgisayar java.exe dosyasını bulamıyor diyor ama halbiki var ve yerinde.
1. Kolay yol;
Nitradodan alarak kurmuş olabilirsin, nitrado linux üzerindedir.

2.Herhangi bi Linux distrosunu seçip bukkit jarı gene ayni şekilde linux üzerinde aciyorsun.
Tavsiye ettiğim distro CentOS'tur.

KirazTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Kolay yol;
Nitradodan alarak kurmuş olabilirsin, nitrado linux üzerindedir.

2.Herhangi bi Linux distrosunu seçip bukkit jarı gene ayni şekilde linux üzerinde aciyorsun.
Tavsiye ettiğim distro CentOS'tur.
1.Bu olayın parasız yolu yokmu ?
2.Bir şey anlamadım linuxsuz bir şey söyleyin ve mesela programı yüklerseniz uzantıyı ekleyebilirsiniz gibi ya da dosyalardan. İnternete bilgisayara uzantı ekleme yazdım hep chrome çıktı.

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben gösterebiliyorum windows 8 . spigot da fakat (1.8.8)

1.Bu olayın parasız yolu yokmu ?
2.Bir şey anlamadım linuxsuz bir şey söyleyin ve mesela programı yüklerseniz uzantıyı ekleyebilirsiniz gibi ya da dosyalardan. İnternete bilgisayara uzantı ekleme yazdım hep chrome çıktı.