Minecraft Aşırı Cpu Harcaması

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Önceden böyle bir sorun yoktu son bir kaç gündür menüde sorun olmuyor, tam oyuna, mapa veya her hangi bir sunucuya girerken %92 cpu harcıyor. Cpu sınırı olmasa %150-200 cpu yicek heralde. Ve 150 FPS'de oyun kasıyor gibi oluyor yani donmalar oluyor anlık. Sorun kısacası bu. Her şey sorunsuz Ram bile yetiyor Cpu uçuyor.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
AT Launcher ile gir minecraftta 120 mod'lu pakette bile 700mb ram falan kullanıyor inanılmaz iyi

Caner1999

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Mucosoft Ram Düşük kalırsa CPU dan yer ram i fazla kullanmassan ram iş görücektir arkadaşın dedıgını yap ben denemedım ama olabilir...

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Mucosoft Ram Düşük kalırsa CPU dan yer ram i fazla kullanmassan ram iş görücektir arkadaşın dedıgını yap ben denemedım ama olabilir...
O değilde az program açıkken az Ram harcarken cpu yüksek oluyor. Daha çok program açıom kapatmıom hiç daha az cpu ve akıcı oyun. Aynen şuna benziyor, az verince akıllanıyor, çok verince coşuyor. Bende hiçbir şeyi kapatmıyorum artık zaten kapatmaya da gerek yok lazım oluyor.

Brt.Sgn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Görev yöneticisinden CPU'nu hangi programın ne kadar kullandığını görebilirsin. Belki MC dışında bir program sıkıntı oluyordur.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
evet cpu tüketen virüsler var virüste olabilir
Görev yöneticisinden CPU'nu hangi programın ne kadar kullandığını görebilirsin. Belki MC dışında bir program sıkıntı oluyordur.
Zaten tüm işlemler açık pek yiyen yok. Neyse ki çözüldü diyebilirim sorun. Başta oluyor %92-100 sonra %56'lara kadar düşüyor veya daha düşük Java'nın harcadığı Cpu.