Bırakın Türkiye'de minecraft gelişmesin. Bizim yerli oyunlarımız gelişsin. Gamescom gibi birçok Fuar, kuruluşta gözdeyiz fakat biz düşüncelerimizi açığa çıkartamıyoruz. Orta çağdan örnek alalım. Eğer Türkler yıllar boyu 'Türkiye neden gelişmiyor' sorusunu sormasaydı, Osmanlı İstanbul'u fethettiğinde kurulan birçok ülkeden ileride olurduk. Çoğu Avrupa ülkesi düşünürlüğün cezası olarak idam vurgulamıştı. Gidip dikkatlice incelediğimizde güneş sistemine benzer yapılar çizdiklerini görüyoruz Türklerin Camiilerde. Sorun sizin sürekli bu soruyu sormanız. Türkler gelişemeyecek bir uygarlık rotasını kabullenmeniz. Açın okuyun Safahat'ı neler neler başaran Türkler öyle ki şimdi yıkılış dönemine geliyor. Buna izin vermeyin. Bu soruyu kabullenmeyin rotanıza. Parlak bir gelecek görün, Niye gelişmiyoruz değil, Niye gelişemiyoruz diye sorun kendinize. Sorunun kendiniz olduğunu anlayacaksınız. Ve sizler gibi birçok insan.
Daha adını bilmediği adama "yetki" vereceğini sanması bence hiç normal değil.Büyük bir sunucuda oynayıp ufak bir sunucuda yetkili olmak istiyordur, yetki ister.
Yetenekli olduğunu düşünür, yetki ister.
Sevdiği bir sunucudur ve yardım etmek istiyordur, yetki ister.
Zarar vermek/eğlenmek istiyordur, yetki ister.
Sınırsız item depolamak istiyordur, yetki ister.
Sunucuda ayrıcalık istiyordur, yetki ister.
Kısaca isterde ister, bunun Minecraft'ın gelişip gelişmemesiyle alakası nedir anlamadım.![]()
Köfte uçtu +1Forumla ilgili bağlantımı kesmiştim ama küçük yaştaki Türk oyuncu kitlesine karşı nefret ve hakaret edildiğini görünce bir şey demedende duramadım.Öncelikle "-10, küçükler" bunları diyen kişiler siz kaç yaşındasındasınızda bu havalardasınız lan ?! siz hiç 10 yaşında olmadınızmı ? siz nasıl küçük yaştaki kardeşlerimizi küçük düşürmeye çalışırsınız hayırdır ?
Sanki kendileri hiç yapmadı bende ilk başladığımda eğlencesine soruyordum bu işin eğlencesi hayır deyip düzgünce söylebilirsin illa forumlarda konumu açıcaksın .İlla bi sebep arıyorsan bunun asıl sebebi Türkiye'deki aşırı rütbe sevgisi.bu çocuklar sizin yüzünüzden böyle oluyor bunları başka yerlerden öğrenmiyorlar büyüklerinin yollarından gidiyorlar bunuda bilin .İlk önce bu soruyu kendine sor neden bu kadar kalitesiz sunucu var ? tabii ki sizler yüzünden eklenti yazarları haklarını alamadıkları için piyasadan uzaklaştılar ,mimar grupları satış yapmaktan soğudu,bide sunucu sahibiyim demişsin.Oyun sunucuların çoğu şu kafada yaşıyor "nerde beleş oraya yerleş" hangi sunucunun sahibi bukkit yerine kendi sistemini kullanıyor veya hangi sunucu sahibi kendi eklenti paketini kullanıyor ? Türkiye'de Tematik sunucu kalmadı. para hırsı yüzünden.
Aynen bu cevabı dün başka bi konuya yazmıştım sonuçta onlar küçük akıllarıda küçük haliyle eğlence arıyorlar adı üstünde küçük.Forumla ilgili bağlantımı kesmiştim ama küçük yaştaki Türk oyuncu kitlesine karşı nefret ve hakaret edildiğini görünce bir şey demedende duramadım.Öncelikle "-10, küçükler" bunları diyen kişiler siz kaç yaşındasındasınızda bu havalardasınız lan ?! siz hiç 10 yaşında olmadınızmı ? siz nasıl küçük yaştaki kardeşlerimizi küçük düşürmeye çalışırsınız hayırdır ?
Sanki kendileri hiç yapmadı bende ilk başladığımda eğlencesine soruyordum bu işin eğlencesi hayır deyip düzgünce söylebilirsin illa forumlarda konumu açıcaksın .İlla bi sebep arıyorsan bunun asıl sebebi Türkiye'deki aşırı rütbe sevgisi.bu çocuklar sizin yüzünüzden böyle oluyor bunları başka yerlerden öğrenmiyorlar büyüklerinin yollarından gidiyorlar bunuda bilin .İlk önce bu soruyu kendine sor neden bu kadar kalitesiz sunucu var ? tabii ki sizler yüzünden eklenti yazarları haklarını alamadıkları için piyasadan uzaklaştılar ,mimar grupları satış yapmaktan soğudu,bide sunucu sahibiyim demişsin.Oyun sunucuların çoğu şu kafada yaşıyor "nerde beleş oraya yerleş" hangi sunucunun sahibi bukkit yerine kendi sistemini kullanıyor veya hangi sunucu sahibi kendi eklenti paketini kullanıyor ? Türkiye'de Tematik sunucu kalmadı. para hırsı yüzünden.