Sizce Nasıl Oluyor ?

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum bana göre gayet iyi gidiyorsun böyle devam et. Eğer plugin ve mimarlık ile ilgili yardım gerekse mesaj at seve seve gelirim. :)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru söylemişsin. "Israrla" uğraştığın Modern RolePlay sunucusu.

Ben senin yaptığın build'leri hep severim. Hep çok güzel oluyorlar. Bence bu sefer de yine güzel. Ancak eğer bir şehir olması gerekiyorsa, insanların yaşayacakları apartmanlar olmalı. Büyük rezidans tarzı binalar olmalı. Bir de dıştan bakıldığında güzel bir manzara eklersen müthiş üstü olur.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Gerçekten muazzam olmuş sen daha çok RPG yada Survival Games mapı yapsan daha iyi olur bence ortama göre fikirler verebilirim kafanda bir şey yoksa eğer.
Başarılar =)

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel gidiyorsun, ekleyebileceğin şeyler tabii ki var. Spawn'da gözümüz kapalı her yere nasıl halı koyuyorsak sende ondan esinlenerek bir şeyler bulmalısın, ayrıca eğer ki güzel bir build sergilemek istersen, ne bileyim bi görevde dağa çıkmaları gerekir falan, bence dağ gibi şeyler için voxelsniper kullanabilirsin ^^

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Gerçekten çok güzel olmuş. Sana önerim; diğer modern mimari ile uğraşanlar gibi yapıtlar yapma. En iyisi şuanki yaptığın yapıtlar. Ben öyle modern mimari sevmiyorum hiç de gerçekçi durmuyor.

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
Herkese Yorumlarından Dolayı teşekkür ediyorum
Güzel gidiyorsun, ekleyebileceğin şeyler tabii ki var. Spawn'da gözümüz kapalı her yere nasıl halı koyuyorsak sende ondan esinlenerek bir şeyler bulmalısın, ayrıca eğer ki güzel bir build sergilemek istersen, ne bileyim bi görevde dağa çıkmaları gerekir falan, bence dağ gibi şeyler için voxelsniper kullanabilirsin ^^
Ada Büyük Dağ falan eklicem hertürlü :D
Gerçekten çok güzel olmuş. Sana önerim; diğer modern mimari ile uğraşanlar gibi yapıtlar yapma. En iyisi şuanki yaptığın yapıtlar. Ben öyle modern mimari sevmiyorum hiç de gerçekçi durmuyor.
öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum. Ben Zaten modern Diyişim gerçek hayat anlamında kullandım zaten bende o futuristic Yapılar yapmayı sevmiyorum aklımdaki olan biz hayatta nasıl yaşıyorsak o şekil bir şehir yapmayı planlıyorum mesela Adam oyun içinde gel sana hadi bir kahve ısmarlayım falan diyebilcek :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Herkese Yorumlarından Dolayı teşekkür ediyorum

Ada Büyük Dağ falan eklicem hertürlü :D

öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum. Ben Zaten modern Diyişim gerçek hayat anlamında kullandım zaten bende o futuristic Yapılar yapmayı sevmiyorum aklımdaki olan biz hayatta nasıl yaşıyorsak o şekil bir şehir yapmayı planlıyorum mesela Adam oyun içinde gel sana hadi bir kahve ısmarlayım falan diyebilcek :)
Bir ara bende böyle bir sunucu yapıyordum ancak mimarlarım sunucuyla ilgilenmeyi bıraktığı için artık yapımına son verdim. İstersen sunucuda sana yardım edebilirim. Ancak mimarlık konusunda hiçbir yeteneğim yoktur. Sadece sistemlerde yardım edebilirim.

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
Bir ara bende böyle bir sunucu yapıyordum ancak mimarlarım sunucuyla ilgilenmeyi bıraktığı için artık yapımına son verdim. İstersen sunucuda sana yardım edebilirim. Ancak mimarlık konusunda hiçbir yeteneğim yoktur. Sadece sistemlerde yardım edebilirim.
Bunu sölemen iyi oldu Bunda cidden yardıma ihitiyacım oluyor Ben Birşeyde (script vb.) işlerde sana sölerim :)