[ Sunuculara Ağır Saldırı ]

Ozi Başkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm !

Dün sunucuma ağır bi saldırı yaşadım Deep Survival adlı sunucumun açılış gününü mahfetdiler sunucum 52 de 52 fullenince bi saldırı yaşadım herkes tek tek atılıyor birden server closed deyip server kapanıyor LAG GİRMEDEN BİRDEN KAPANIYOR BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BANA LÜTFEN ULAŞSIN SKYPE : deepfreeze447

Sunucu Saldırılar Yüzünden DEV BAKIMA ALINMIŞTIR !
Ben bu sunucuya okadar vaktimi ve Paramı en önemlisi
Sunucuya bağışta bulunan vip alan kardeşlerimin parası geçiyor.
Siz nasıl olurda bi insanın basit bir programla sunucusunu
elinden almayı kul hakkına girmeyi göz önüne getirirsiniz anlamıyorum.
Açılışta okadar kişinin saatleri tek tek saydıgı tek tek dakka hesapladıgı
ve okadar merakla bekledikleri sunucuyu mahfetmeyi nasıl başarırsınız.
Ve açılışta okadar insana bizi mahçup etmeyi, Ben Başka bir şey demiyorum.
ANANIZIN BABANIZIN ÇOCUGUNUZUN BURNUNDAN GELİR UNUTMA KALMAZ HAKKI.
Sunucu Plugin Paketi Tamamen Degiştiriliyor.
Sunucu biraz bakımda kalıcak.
Okadar çabamıza rağmen kurtaramadık sizlerde bizi affedin.
Sunucuyu Tekrardan açmayı deniyeceğiz Allah'a Emanet olun...

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Ardarda konu açmaktan vazgeçer misin?

Hiç hoş değil, dahası, zararı sana bunun, çift konu açıldığında konu sahibi uyarı alıp konuları kaldırılıyor.

Kısaca, sen kaybedersin :C

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
authme ' den antibot korumasını aktifleştirin ve antijoinbot indirin ve ayarlayıp kruun. bidaha böle bişi olmaz.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
authme ' den antibot korumasını aktifleştirin ve antijoinbot indirin ve ayarlayıp kruun. bidaha böle bişi olmaz.
Bot saldırısı olduğunu sanmıyorum, çünkü bot saldırısı olsaydı arada biraz kesinti/lag girerdi ondan sonra sunucu kapanırdı. Bunun sebebinin dışarıdan yapılan herhangi bir saldırı olduğunu sanmıyorum. Eğer sunucu aniden kapatılıyorsa eklentilerde, kütüphanede veya haritada bir sıkıntı vardır. Crash report dosyası oluşturulduysa onu ve logları iyice incelemenizi tavsiye ederim.

TunaYCL

Play.oyunesiri.com
En iyi cevaplar
0
Senin skypeni eklerim adamların iplerine bakacaksın ip ban atacaksın o olmassa stopproxy ve antiproxyultra yükleyeceksin ikisi deli gibi engelliyor

Adamların zaten deathbot le none ile attıkları çok belli direk iplerine saldırı yapacaksın devam ederlerse

Ozi Başkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Senin skypeni eklerim adamların iplerine bakacaksın ip ban atacaksın o olmassa stopproxy ve antiproxyultra yükleyeceksin ikisi deli gibi engelliyor

Adamların zaten deathbot le none ile attıkları çok belli direk iplerine saldırı yapacaksın devam ederlerse
Ekleyin bekliyorum tavsiyelerinizi

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
TunaYCL'nin vericeği tavsiye;
-IP adreslerine bakıp IP-BAN at.
-Devam ederler'se IP adreslerini bul saldır.
Bi' kere bu bot olsa, adamlar salak ya zaten aynı IP'ten bot atıcaklar :) Her IP adresi farklı oluyor genellikle.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Eğer bir bot saldırısı söz konusuysa ipban atmak hiçbir halta yaramaz. Zaten bot atarken farklı proxy adresleri ile bağlanıldığı için attığın ban bir işe yaramaz. StopProxy kurarsan proxy ile girenler otomatik olarak bloklanır. AntiBotUltra ise botu kökten engeller.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Eğer bir bot saldırısı söz konusuysa ipban atmak hiçbir halta yaramaz. Zaten bot atarken farklı proxy adresleri ile bağlanıldığı için attığın ban bir işe yaramaz. StopProxy kurarsan proxy ile girenler otomatik olarak bloklanır. AntiBotUltra ise botu kökten engeller.
AddresLimit Uygundur.

Ozi Başkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler bot degil bu fotografı nasıl çekti arkadaş bilmiyorum ama tab bomboş normalde birden Server Closed deyip bitiriyor bukadar

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Benim sunucumuda oluyor aynısı bazı şeref yoksunları yüzünden servere napıyosalar artık servere acayip bir lag giriyor panele falan komut yazamıyorum serverden atıyor herkesi closed veriyor sunucu sonra girince server 1-2 saat geriye atıyor. Çözümünü bilen arkadaşlar yanıt verebilirmi :(