Minecraft Crash Report Acil

Emohanye

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar,benim bilgisayarda ilk defa oluyor bu olay.Bilgisayarım Win7.Sorunsuz açıyordu.Format attım,tekrar açıldı.Uzun bir süre sonra tekrar format attım ve bilgisayarım 1 hafta önce geldi.Minecraft indirdim fakat Crash Report hatası verdi.Ekran Kartı güncelledim.options.json sildim.Hiçbiri olmadı.Lütfen yardım edin arkadaşlar.Yardım edenlere şimdiden teşekkürler :ha:

SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR:SLİMDRİVERS'TEN EKRAN KARTINI GÜNCELLEYİN

Son düzenleme:

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
format attıkdan sonra, eksik veya yanlış driverler kurulmuş olabilir. ve Windows 10'a geçmeni öneririm. Microsoft Windows 10 hariç tüm sürümlerinde ki desteği bitirdi.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Biliyorum daha 2 gün önce oldu format attım :) AMD diye bir şey var o yüklü değil AMD yüklenem gerekli ki açılsın açıksası ben yapamadım bi türlü bilgisayarcı'ya götürdüm ve adam driver'i yükledi açıldı :) bilgisayarcıya götür AMD driver yok Ekran kartı driver mi nedir o o yok oyunlar açılmıyor onu yüklermisiniz de yükler, kolay gelsin.

Emohanye

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum daha 2 gün önce oldu format attım :) AMD diye bir şey var o yüklü değil AMD yüklenem gerekli ki açılsın açıksası ben yapamadım bi türlü bilgisayarcı'ya götürdüm ve adam driver'i yükledi açıldı :) bilgisayarcıya götür AMD driver yok Ekran kartı driver mi nedir o o yok oyunlar açılmıyor onu yüklermisiniz de yükler, kolay gelsin.

Benim yapabileceğim bir şey yokmu?Bilgisayarcı uzakta :(

Brt.Sgn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı sürücünün son sürümünü yükle. Daha sonra Win + R yap. Açılan pencereye %appdata% gir. Oradan .minecraft klasörünü sil ve tekrar kurulum yap. Belki bir çözüm olur.

Emohanye

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı sürücünün son sürümünü yükle. Daha sonra Win + R yap. Açılan pencereye %appdata% gir. Oradan .minecraft klasörünü sil ve tekrar kurulum yap. Belki bir çözüm olur.

Olmadı maalesef :(

ARKADAŞLAR,SORUN ÇÖZÜLMÜŞÜR :) YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :)