MC.KONYACRAFT.COM < 1.8.8 (1.7-1.15.2) > SkyBlock EasyFaction PvP Survival EggWars HG/SG SkyWars Creative | 2015'ten Beri

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler. (:

Gelişmeler;

Tüm sunucular Optimize edildi,
Factions Ölüm mesajlarında ki karışıklık giderildi,
SkyWars Hatalı MAP'lar %95 düzeltildi,
Otomatik satış sistemi kodlaması %70 tamamlandı,
PvP Ölüm mesajları çok estetik bir hale getirildi,

r3game - Ikonia Network Sponsorluğu başladı,
SkyBlock Spawner fiyatları düşürüldü!
EasyFactions İstatistikleri artık Sitemizde yayınlanıyor!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
a

Bu ve bunlar gibi birçok yenilik getirildi!

SkyWars MAP'ların yüklenmeme sorunu giderildi,
EggWars köylü olmaması sorunu düzeltildi.

Ahmet Gelir

En iyi cevaplar
0
O bir Ahmet, Adamdır..
Teşekkürler Ahmet. (:

Ikonia Network 2.5

Sunucu İkonu değişti,
Motd değişti,
Tüm ana sunucular açıldı, yoğun istek doğrultusunda bağış yapılmadığı sürece yeni sunucu açılmayacaktır,
Tüm sunucular Optimize edildi,
Aylık bakım yapıldı, yedek alındı, 14.12.2015 12.50 - 5.20

SkyWars MAP'larda ki hata %90 çözüldü!

Site üzerinden otomatik Kredi yükleme ve mağaza sistemi %90 tamamlandı. 1-2 gün içerisinde aktif olmasını planlıyoruz.

Siteye üye girişi eklendi,
Kredi sistemi otomatik hale getirildi,
Mağaza üzerinde çalışıyoruz.

SkyBlock'da çalışmalar devam ediyor.

Üye Paneli tamamlandı,
Şifre değiştirme sistemi yenilendi,
E-Posta değiştirme sistemi yenilendi,
Destek sistemi Eklendi,

Yeni rekorumuz +330!

Site büyük oranda düzenlendi, otomatik Kredi Satın alma sistemi hazır, Mağaza yapımı devam ediyor.

Tüm sunucular'da ufak optimize çalışmaları yapıldı.

Ahmet Gelir

En iyi cevaplar
0
Şeref yoksunluğunda çığır açtınız. Tebrikler.

Bu dediklerinin hiç birisi doğru değil. İlk olarak ben sunucularda Vanish'den çıkmam özel mesaj yazamazsın.
İsimini bilmiyorum bile :/
Alert bugu açık diyor ahaha
İtem yardımı diyor Allah'ım :&

Ahmet Gelir

En iyi cevaplar
0
Factionda öyle youtubeye Video atarken İp ban attiniz ayrica .-_- Tabda çift kişi gözükme - Spawnda Fly Uçabilme v.b Hepsi Dogru En Az Senin Konuma Yazdiklarin Kadar Yalandir. Kisaca . Dediklerimin 100%94 si Dogrudur. Girmeyin uzak Durun. Yemin Ederim Kurucu Para Gözdür. Zaten Swnin Beş Para Etmez Sslerinden Anlarsiniz. her şey Satiyorlar .Edit İtem V.b Kurucu Para için Herşeyi Yapiyor.
İsmini bilmediğim arkadaşa BAN atmışım. Haberim yok (:

TAB'da çift kişi gözükmesi umrumda değil. Daha çok 1.8'e önem veriyorum.
Lobi'de FLY'i bilerek açık bıraktığımı söylemiştim.

Benim yazdığım her şeyin kanıtı vardı ve doğruydu.

Senin yazdıkların %2000 yalan benim yazdıklarım %100 doğru kanıtlar var.

Evet, elimizden gelen herşeyi kullanıcı memnuniyeti için satıyoruz.

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
+1 BEDAVA VİP VERİLEN BEYFENDİLER AKIN ETMİŞ HOŞGELDİNİZ . BALON KORUMASİ OLDUGUNU BİLİYORUZ . + FLY OLMAMASİ GEREKİYOR ODA BİR BUG OLİYOR LOBİ. DEĞİL LOBBY OLCAK MADEM DÜZELTİOSUN İYİ DÜZELT.AYRICA . İTEM ATMASALARDİ OYUNCULARA SİZİN GİBİ NESİL ÇİKMAZDİ ORTAYA BEBEK <3

o Authme Kayiti K** . İsnanlar Yan çarla Giriyor :)) buradan bir şey bilemedigin anlaşiliyor . neyse daha fazla yanitlamiyim ne olsa - bir halta yaramicak.

Ayrica o çift kişi göstergesi Essentials . Configden Player.List Kismindan kapatiliyor. Bilgisiz arkaadaşim

Ayrica Sizinki Hub Benimki SKyblock Bunlari Karşilaştiriyorsan Durumun Tamamen Acizdir. :)
Cahiliyet döneminden kalan düşüncelerinmi bunlar yoksa çağdaş düşüncelerinmi ? Diyerek başlıyorum. Birincisi (Lobby)nin TÜRKÇE si (LOBİ) dir. 2. Si Bu piyasada yenisin sağa sola iftira atmaya devam edersen kendin yanarsın. 3. Olarak kendine iyi bak ayağını denk al derim bu piyasada herkes IKONIA Craft sahibi gibi iyi niyetli olmaya bilir :)

Son düzenleme:

Ahmet Gelir

En iyi cevaplar
0
Cahiliyet döneminden kalan düşüncelerinmi bunlar yoksa çağdaş düşüncelerinmi ? Diyerek başlıyorum. Birincisi (Lobby)nin TÜRKÇE si (LOBİ) dir. 2. Si Bu piyasada yenisin sağa sola iftira atmaya devam edersen kendin yanarsın. 3. Olarak kendine iyi bak ayağını denk al derim bu piyasada herkes IKONIA Craft sahibi gibi iyi niyetli olmaya bilir :)
(:
Umursamaya bile gerek yok bence.

konyacraft.com/mrkt 2-7 gün içerisinde kullanıma hazır hale gelecektir.

EggWars'daki FPS düşmesi sorunu düzeltildi.

Son düzenleme:

MirzaMutluMRJ

PLAY.MRJNW.NET
En iyi cevaplar
0
Tek Kelime Server Berbat. Bug Dolu -/bukkit:me Gibi Kolaylikla Yapilan Buglar Kapatilmamiş /alert Komutu Açik . Warplarin Yarisi Eksik Factionda Server Desem Korumasi Yok . Hemen Çöküyor Oynamayin Oynatmayin!!!

Kurucu Oyunculara İtem Veriyor.!!! Video Var Youtubeye Yükliyorum . şu an SUNUCU BERBAT!!!!

KURUCU +16 Yaşında Ve Ç**ukça TAvirlar Sergiliyor . Adam özelden Reklam yaptigi Halde Ona Söyledigimde BANA MUTE ATİYO!!!!!!

BEYLER şu an YORUM YAPTİGİM İÇİN İP BAN YEDİM1!!!!!!! KURUCU BUKADAR SEVİYESİZ VE BEŞ PARA ETMEZ BİR SUNUCU!!!!!!! ONUN YERİNE GİDİN AXİTR NİN SWSİNE BUNDAN DAHA İYİDİR O DERECE!

SERVER BUGLU LAGLİ ÖRNEK İSİMLEREN İKİTANE VAR LAGGGLİ BUGLU SAKIN GİRMEYİN CRASH VERDİRTİO!!!

IKONİA SUNUCU REZALLETTİTR PARA İÇİN HERŞEYİ YAPABİLİCEK BİR REZALETE SAHİPTİR.

BAĞIŞ YAPİLMADİGİ SÜRECE. PARA MANYAGİ.
Bunları söyleyen senmisin can? Ulan adama bak hergün gelip sunucularda reklam atıp adamlık taslıyor birşeyden anlamıyorsun lütfen sunucu açma.. Ve reklam atma yoksa kötü olacak.

Ahmet Gelir

En iyi cevaplar
0
Bunları söyleyen senmisin can? Ulan adama bak hergün gelip sunucularda reklam atıp adamlık taslıyor birşeyden anlamıyorsun lütfen sunucu açma.. Ve reklam atma yoksa kötü olacak.
Maalesef, böyleleri de var. Bunu yazdıktan kısa bir süre sonra kendi hesabıyla gelip Reklam yapmaya çalıştı. (:
Böyle kişiliksiz çocuklarla muhattap bile olmamak lazım.

Son düzenleme: