Minecraft | Efekt Yapma

seal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Ben serverimde efekte çok fazla önem veririm. Bu yüzden bazı efektleri tasarlamak istiyorum. Örneğin nota bloğuna sağ tıkladığımızda renkli şekilde
( ♪) sembolü çıkar ya bunların her renklisini birleştirip oyuncunun etrafında dönmesini istiyorum. Veya endermanın arkasında çıkan mor şeyleri, çeşitli büyü efektlerini ( Hani sağ tıklayarak yere atarız ya büyü şişesini yuvarlak yuvarlak renkli küçük şeyler çıkar onlar ) Bunları birleştirip bir disco efekti tasarlayabilirmiyiz? Saygılar

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Yapılabilir,yaptımda.Ama bu tür şeyleri kimse ücretsiz vermez.

seal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki deneyeceğim. ama bana efekt tasarlayabilecek varsa bana yazsın ödemede yaparım

@AdexTR bu tam istediğim gibi yani süper ötesi. ana 1.8 bu. Şu plugini bana tekrar 1.7.2 den yazabilirmiyiz. dosyalarıda var

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
peki deneyeceğim. ama bana efekt tasarlayabilecek varsa bana yazsın ödemede yaparım

@AdexTR bu tam istediğim gibi yani süper ötesi. ana 1.8 bu. Şu plugini bana tekrar 1.7.2 den yazabilirmiyiz. dosyalarıda var
1.7.2 için bu pluginin sürümü yok ama daha az güzel başka bir plugin var. Funnyeffect'i gördükten sonra bu biraz vasat gelebilir ama 1.7 için bu >>>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.