|LegendCraftTR|>> JavaCoder - WebMaster - Moderator - Builder - Rehber Alımları Hemen Başvur !

byLaz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir ? (Builder Java Coder Moderator vb.)
Başarılı olduğum dal WebMasterlik ' tır.Peki neden çünkü
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gibi birçok siteyi ben açtım ve şu anda
hala aktif halde ve ayrıca sıralaması da yuksek.
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) :
Dediğim gibi webmasterlik ' te oldukça bilgiliyim . Çoğu sitede yoneticilik adminlik yaptım.
Oyuncu ilişkileri :
Küfüre kesinlikle karşıyım.Oyuncularım ile samimi olurum genellikle.Sinirlendiğim durumlarda sinirimi oyunculardan çıkarmam .Oyunculara direk ban kick atma alışkanlığım yoktur.Öncelikle uyarırım
Neden seni alalım :
Bu iş için iyi olduğumu düşünüyorum. Deneyimlerim profesyonellliğimin kanıtıdır.En iyi şekilde hizmet edeceğim.
Günlük Online :
1-2 Saat

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir ? (Builder Java Coder Moderator vb.)
Başarılı olduğum dal WebMasterlik ' tır.Peki neden çünkü
gibi birçok siteyi ben açtım ve şu anda
hala aktif halde ve ayrıca sıralaması da yuksek.
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) :
Dediğim gibi webmasterlik ' te oldukça bilgiliyim . Çoğu sitede yoneticilik adminlik yaptım.
Oyuncu ilişkileri :
Küfüre kesinlikle karşıyım.Oyuncularım ile samimi olurum genellikle.Sinirlendiğim durumlarda sinirimi oyunculardan çıkarmam .Oyunculara direk ban kick atma alışkanlığım yoktur.Öncelikle uyarırım
Neden seni alalım :
Bu iş için iyi olduğumu düşünüyorum. Deneyimlerim profesyonellliğimin kanıtıdır.En iyi şekilde hizmet edeceğim.
Günlük Online :
1-2 Saat

Degerlendirecegiz.

altunurgazi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başvuru için;
Başarılı oldugunuz dal nedir ? (Builder Java Coder Moderator vb.) : Moderatör,Adminlik,rehberlik
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) : Wg,We biliyorum. bildiğim başka şeylerde var . Sadece şu 2015 yılında çıkan bazı yeni pluginleri pek iyi bilmiyorum o kadar.
Oyuncu ilişkileri : Anlattığım gibi insanlara,sunucudaki oyuncularımıza saygılı olurum.Yanlışımı görmezsiniz.Görseniz dahi ben onu düzeltirim.İnsanlarla iyi anlaşırım.
Yeni fikirleriniz : Benim pek yeni fikrim yok.Çünkü sunucuyu gezdim dolaştım ve birçok şeyin zaten sunucuda bulunduğunu fark ettim.Ancak aklıma 2 şey geldi.1.si oyunları oynuyarak oyun içerisindeki oyuncuları gözlemleyebilirim.Eğer hile olan varsa(pek mümkün değil ancak)onlara müdahale ederim.Küfür edenler yada saygısızlık hakaret veya oyun trollemek gibi diğer insanların hakkına girilen olaylarda devreye girmeyi düşünüyorum.2.olarak oyun içerisinde bende normal oyuncuymuş gibi youtube kanalımda videolar çekmek istiyorum sizinde izniniz olursa.Oynadığım oyunlarda hile vb. görünce kanıt olması amaçlı videolar çekim kanalıma(KANALIM derken sadece sunucu içerisindeki videolarımın bulunduğu kanal)atacağım.Ordanda oyuncular hatalarını görebilecekler.
Neden seni alalım :Ben israr etmiyorum birçok yerde çalıştım.Bunlardan bir tanesi NomerCyMC.Gerçektende 1,1.5 aylık bir çalışma sürecim oldu.Ordada moderatörlük yaptım.Zaten sunucunun ilk yükseliş zamanları olduğu için çok kalamadım çünkü sunucunun birçok şeyi giderilmişti zaten.
Günlük Online : Saat Akşam 4 - Akşam 7 arası açığım.Malum okul var ondan biraz sıkıntı ancak ben asla ama asla ödevim var flndı filandı diye iştem kaytarmam.

Son düzenleme:

semih2601

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başvuru için;
Başarılı oldugunuz dal nedir ? (Builder Java Coder Moderator vb.) Moderator,usta rehber,rehber öncelikli mod
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) : Bilgim yüksek burda size daha önce şu w çalıştım demiycem çünkü bunu yazanları direk sw adı sallamaktadır. Bana güvenmeniz beni mutlu eder.
Oyuncu ilişkileri : Oyucu İlikisi benim içinçok önemlidir. ne çok samimi yada ne o kadar soğuk tam ortada olmalıdır bence Moderator sw sosyal düzeninde çok büyük bir rol oynar. soguk dediğim tabii ki herkese susun demek değil.İnsan gibi sorunlarını öğrenmek ve çözüm bulmak.(Sornunuz neydi nasıl yardımcı olabilirim) rehberin gözünde tüm oyuncular eşit olmalıdır kimse kaytarmamalırdır.Aynı zamanda tabii ki argo kullanan insanlar oluyor. direk mute basmam ./mute ad 60 böle yavaş yavaş giderim bazen küçük argolarda uyarırımtabiki uyarırken özelden yazarım rencide veya insanların ortasında ezerek değil. Biraz hızlı yazdım. İmla hatalarım olabilirim. Ama tabii ki normalde böle değildir emin olun :)
Yeni fikirleriniz : tabii ki rehber fikir veremez diye bir şey olmamamlı bence herkes fikir vermelidir.tabii ki hepsi yapılamaz uygun olmalıdır.
Neden seni alalım : tabii ki çok normal bir soru Bence kurucu ve oyuncu ve hatta tğm yetkililer iç içe olmamalı yanlış oldugunu dğşğnebilirsiniz tabii ki olabilir ama sosyal bölümle bence rehber ve mod ilgilenmeli tabii ki özel durumlarda kurucu admin de yardımcı olmalı ama bu tabii ki kurucu insanlarla konuşmuycak değil yanlış anlamayın :)
Günlük Online : Online sürem hafta içi 4 cumartesi 5 (her cumartesi kontrolüm var) pazar 6 saate kadar oynarım acil ve önemli bir şey olmadıgı sürece tabii ki zaten bu işlemlerden tüm yetkililere bilgi veririm.
Mikrofon demişsiniz tabii ki normal olarak kullanmaya çalışırım çünkü skype a telefondan bağlanıyorum pc de mikrofon var skypeda var ama skype ile mikrofonum eşleşmiyor oldukça telefondan katılıcam. Bu arada içimde kaldıyanlış anlaşılır falan kurucu oyuncularla ilgilenmemeli gibi bir görüşüm yok. Umarım alınırım ama tabii ki hayırlısı olsun skypımı ekleyemesseniz sizde verin çünkü bazen sorun çıkaribliyor.
İyi forumlar Bu arada Faction bölümü olursa çok mutlu olurum faction bilgim çok yüksek.tabii ki öbür bölüümlerlede bilgim çok yüksek.

Son düzenleme:

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dal:Rehberlik
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) :Komutlarda %85 bilgiliyimdir.Build ile ilgim yoktur.Javayla ilgili araştırma yapmaktayım ancak KESİNLİKLE iyi değilim.Amatör dahi sayılamam.
Oyuncu ilişkileri :Rahat iletişim kuran bir insanım ve küfür-argo gibi konulardan hiç hoşlanmam.
Yeni fikirleriniz :RAID sistemi:Belli bir faction'ın admin aracılığıyla hardcore bir bossa girerek edit itemler düşürebilmesi.Ancak gerçekten çok ustaca taktikler geliştirmeliler.
Neden seni alalım :olağanüstü bir oyun bilgim var her ne kadar komut bilgim diğerlerinden düşük olsa bile.Rehberlik seçmemin sebebide bu zaten.3 yıllık bir oyun tecrübem var ancak rehberlik yada usta rehberlik üstüne çıkmayı hiç istemedim.Bundan dolayı hep başkaları çıkmıştır zaten.
Günlük Online :Hafta içi 2-4 saat Haftasonu 7-10 saat Yaz tatili FULL

altunurgazi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başvuru için;
Başarılı oldugunuz dal nedir ? (Builder Java Coder Moderator vb.) Moderator,usta rehber,rehber öncelikli mod
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) : Bilgim yüksek burda size daha önce şu w çalıştım demiycem çünkü bunu yazanları direk sw adı sallamaktadır. Bana güvenmeniz beni mutlu eder.
Oyuncu ilişkileri : Oyucu İlikisi benim içinçok önemlidir. ne çok samimi yada ne o kadar soğuk tam ortada olmalıdır bence Moderator sw sosyal düzeninde çok büyük bir rol oynar. soguk dediğim tabii ki herkese susun demek değil.İnsan gibi sorunlarını öğrenmek ve çözüm bulmak.(Sornunuz neydi nasıl yardımcı olabilirim) rehberin gözünde tüm oyuncular eşit olmalıdır kimse kaytarmamalırdır.Aynı zamanda tabii ki argo kullanan insanlar oluyor. direk mute basmam ./mute ad 60 böle yavaş yavaş giderim bazen küçük argolarda uyarırımtabiki uyarırken özelden yazarım rencide veya insanların ortasında ezerek değil. Biraz hızlı yazdım. İmla hatalarım olabilirim. Ama tabii ki normalde böle değildir emin olun :)
Yeni fikirleriniz : tabii ki rehber fikir veremez diye bir şey olmamamlı bence herkes fikir vermelidir.tabii ki hepsi yapılamaz uygun olmalıdır.
Neden seni alalım : tabii ki çok normal bir soru Bence kurucu ve oyuncu ve hatta tğm yetkililer iç içe olmamalı yanlış oldugunu dğşğnebilirsiniz tabii ki olabilir ama sosyal bölümle bence rehber ve mod ilgilenmeli tabii ki özel durumlarda kurucu admin de yardımcı olmalı ama bu tabii ki kurucu insanlarla konuşmuycak değil yanlış anlamayın :)
Günlük Online : Online sürem hafta içi 4 cumartesi 5 (her cumartesi kontrolüm var) pazar 6 saate kadar oynarım acil ve önemli bir şey olmadıgı sürece tabii ki zaten bu işlemlerden tüm yetkililere bilgi veririm.
Mikrofon demişsiniz tabii ki normal olarak kullanmaya çalışırım çünkü skype a telefondan bağlanıyorum pc de mikrofon var skypeda var ama skype ile mikrofonum eşleşmiyor oldukça telefondan katılıcam. Bu arada içimde kaldıyanlış anlaşılır falan kurucu oyuncularla ilgilenmemeli gibi bir görüşüm yok. Umarım alınırım ama tabii ki hayırlısı olsun skypımı ekleyemesseniz sizde verin çünkü bazen sorun çıkaribliyor.
İyi forumlar Bu arada Faction bölümü olursa çok mutlu olurum faction bilgim çok yüksek.tabii ki öbür bölüümlerlede bilgim çok yüksek.

Sallama gibi bir şey söz konusu değil burda.Bilip bilmeden konuşma lütfen.

rynightTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Başarılı olduğum dal:Rehber
Bilgim:Fazla değil ama öğreniyorum
Neden Beni Alın:Rehber olmayı seviyom mute atmayı hiç sevmem ama küfür ederlerse tabi acımam [anama küfürse hiç acımam] ve rehber olarak bilgili olabilirim
Günlük Online: 5Saat yada 4Saat

Başka yok
-deniz04

SmartTufancan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Başvuru için;
Başarılı oldugunuz dal nedir ? Builder, Moderator
Oyuncu ilişkileri : Herkese iyi davranırım , Hack Kullananları affetmem , benim mahallemde olsanız beni tanırsınız gerektğinde iyi gerektiğinde kötüyümdur
Yeni fikirleriniz : HyPixel deki gibi megawalls gelebilir
Neden seni alalım : Moderator ve builder yeteneğimle baya iyiyimdir
Günlük Online : Hafta içi 16.00 - 22.00 Hafta Sonu 8.00 - 20.00 gerçekten bunu kanıtlayabilirim

ProMcciler

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir ? (Moderator)
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) :Komut bilgim %98. WE,WG bilirim.
Oyuncu ilişkileri : Süper. Çok iyi anlaşırız.
Yeni fikirleriniz : Skypeden sölerim.
Neden seni alalım : Bence al pişman olmassın çünkü eskiden 11-12 serverde yetkili olmuştum.
Günlük Online : 5-6 saat

Son düzenleme:

darktybet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir ? Başarılı olduğum dal genellikle moderatörlüktür. Builderlık yaptığım oldu ancak çok zevk almadığım bir görevdir
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) : Moderatörlük alanı hakkında bahsedersek öncelikle bir moderatörün bilmesi gerek komutların hepsini biliyorum. Bu bilgileri de başka serverlarda olan deneyimlerimden öğrendim.
Oyuncu ilişkileri : Oyuncu ilişkim şöyledir, herhangi bir yetkim olsa da başka oyuncuları dışlamak, sınıflandırma yapmam. Bende onlarla eğlenir konuşur sohbet ederim.
Yeni fikirleriniz : Açıkçası sunucunuza girdim ve çokta bir eksik görmedim belki ilerleyen zamanlarda sıra dışı oyunlar yapabilirsiniz.
Neden seni alalım : Görevinden çok iyi, disiplinli, gereğinde cezasını veren bir kişiyimdir, zamanında şakalaşır zamanında ciddileşirim, ayrıca bilmiyorum inanırmısınız ama Mineplex adlı serverda "Trainee" dediğimiz eski adıyla Yardımcı olan görevi başarıyla tamamlıyıp Mineplexin ETI dedikleri teste girip Moderatörlüğe terfi edildim ancak geçen ay resign (istifa etmek)ladım.
Günlük Online : Haftaiçi 3-4 saat haftasonu maximum 6 saate ulaşır.

ayberK528

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başarılı oldugunuz dal nedir ? (Builder Java Coder Moderator vb.) MODERATOR
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) : Komutlarda gayet iyiyim
Oyuncu ilişkileri :Eşit Adaletli
Yeni fikirleriniz :Daha Daha kalabalık Bir server
Neden seni alalım : Mod. Konusunda Çok iddalıyım
Günlük Online :7-8 saat