Arkadaşım ile nasıl oynayabilirim?

burkistein

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba.
Ben İzmir arkadaşım İstanbul'da. İkimiz beraber survival modda oynamak istiyoruz. Hamachi kurduk aynı ağa bağlandık ancak bir türlü beceremedik. Yardımlarınızı bekliyorum.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dünyana gir Open to Lan yap hamachindeki ipv4 adresini kopyala ve arkadaşına ipv4 adresini yanına iki nokta ve open to lan yaptıktan sonra chatte yazan numarayı at örn: 25.33.199.196:53456

burkistein

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dünyana gir Open to Lan yap hamachindeki ipv4 adresini kopyala ve arkadaşına ipv4 adresini yanına iki nokta ve open to lan yaptıktan sonra chatte yazan numarayı at örn: 25.33.199.196:53456
çok teşekkür ederim.

büyük serverlarda değil de aynı ağda sadece ikimiz olalım istiyoruz. sağolasın yine de.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Portlu server kurmayı denediniz mi? onuda deneyiniz hamachilide yapabilirsiniz 3 sene önce hamachlil açardım bilirdim ama şu an 0 bilgim var hamachi server ile ilgili :/

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
@burkistein Bukkit sunucu kurmak için videoları izlediyseniz ve sunucuyu kurabildiyeseniz, Hamachi adresinizi server.properties kısmına giriniz örneğin
Kod:
server-ip: 12.34.567.89
port: 25565
yazınız. Hamachi programını çalıştırıp üst mönüden
Kod:
ağ > yeni bir ağ oluştur
yolunu izleyiniz. Ağ kimliğini (herhangi bir isim) ve parolayı giriniz. Ağınız oluşur. Ardından arkadaşınız aynı mönüden
Kod:
ağ > mevcut bir ağa katıl
seçeneğinden, sizin belirlediğiniz ağ kimliği ve parolayı girerek kanalınıza dahil olur. Ardından Multiplayer'dan sunucu ekle yapıp IP adresini oraya yazarsınız mesela
Kod:
12.34.567.89:25565

Artık oynayabilirsiniz. İyi oyunlar.