Modlu MC oynarken crash yedim ve @Kovalski bir koordinat verdi bu bloğu kır veya şu komutu yaz dedi. Bende oyuna giremediğim için yapamadımHA? varsa bizede söyle diyecemde ne işine yarıyacak ki bu?
Denedim 1.6.4 olmuyor. Yinede SağolMCEdit kullanabilirsin. 1.8 uyumlu MCEdit ile 1.7.2 de açabiliyordum, yine 1.6.4 de açacağını düşünüyorum.
Denedim server çalışmıyor heralde bir modla uyumsuz...Server kurup silmeyi deneyebiliyomusun o harita ile ?
Geçmiş OlsunDenedim server çalışmıyor heralde bir modla uyumsuz...![]()
Crash hatası neyki ?Denedim server çalışmıyor heralde bir modla uyumsuz...![]()
bi blok kodu vardı adını hatırlamıyorum. /(komut hatırlamıyorum) blockid koordinat yazıyordun. Koordinatı biliyorsan blockide 0 yaz air olacakModlarla işe yarar mı? 1.6.4
Detaylandırırsan sevinirim.bi blok kodu vardı adını hatırlamıyorum. /(komut hatırlamıyorum) blockid koordinat yazıyordun. Koordinatı biliyorsan blockide 0 yaz air olacak
Peki mediafire'e yüklemeye çalışacağımBana mod paketini verebilir misin ? Servere uygun hale getirmeye çalışacam birde saves lazım.
Beni hiç iplemedi ama etiketlediPeki mediafire'e yüklemeye çalışacağım
Gençlik sorunu çözdüm yardımlarınız için sağolun sıkıntı OreSpawn isimli moddaymış. Uğraştığınız için teşekkürler@bluestorm02 @Camon32 @Kovalski @BHgg @Rogintec @SteveKafası @TheRedstoneEngineer @OrangeLemon @Uchiha_Madara hepinize teşekkür ederim yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler
![]()
Sildin geçtimi çok ağır bir mod zaten. .dPeki mediafire'e yüklemeye çalışacağım
Gençlik sorunu çözdüm yardımlarınız için sağolun sıkıntı OreSpawn isimli moddaymış. Uğraştığınız için teşekkürler@bluestorm02 @Camon32 @Kovalski @BHgg @Rogintec @SteveKafası @TheRedstoneEngineer @OrangeLemon @Uchiha_Madara hepinize teşekkür ederim yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler
![]()