LütfenMarka olarak Apple'ı model olarak -kullanım tarzına göre seçmelisin aslında- dizüstü öneririm.
Tavsiye edebileceğim modeller:
Mac Mini
Macbook 2015
Sorun nedir? Dalga gecmiyorum ciddiyim.Lütfen....
651465178165265465269851265292 paran yoksa apple'ın ürünlerinin hiçbirini alma bence. Eğer o kadar paran varsa yine alma git yatırım yap :|Sorun nedir? Dalga gecmiyorum ciddiyim.![]()
En yatırım yapılıcak cihazlar aslında. Zamanında 3250 TL ye macbook pro satın alan biri şu an sıfırı 5200 olduğu için kar ederek bile satabilir, ayrıca konu sahibi arkadas belli bir fiyat aralığı belirtmediği için o ürünleri önerdim.651465178165265465269851265292 paran yoksa apple'ın ürünlerinin hiçbirini alma bence. Eğer o kadar paran varsa yine alma git yatırım yap :|
Seri LENOVO G5070
İşletim Sistemi Windows
İşlemci Tipi 4. Nesil Intel Core i5
İşlemci i5-4210U
İşlemci Hızı 2,7 GHz
Ön Bellek 3 MB
Bellek 8 GB (16 Kadar arttırılabilir)
Bellek Tipi DDR 3
Sabit Disk - HDD 1 TB
Disk Tipi HDD
Grafik Bellek 2 GB
Ekran 15.6 inç
Ağırlık 2,5 kg
Optik Sürücü DVDRW
LAN Gigabit
WLAN Var
HDMI Var
Webcam Var
Sabit Disk - SSD8 GB
Renk Siyah
Tuş Takımı Q Klavye
Parçaları alıp kendimizmi kasaya takacaz yoksa onlar mı takacak?masaüstü
vatan mağzasına git toplama yaptır çok iyi yardımcı oluyorlar
özellikle istanbul-üsküdar şubesi adamlar çok iyi
hazır kasa alırsan kazık yersin
laptop alırsan daha büyük yersin
Biraz daha para bayarsan başkalarına taktırabilirsin diye biliyorum, ama youtube'da onlarca video var bakarak yapabilirsin.Parçaları alıp kendimizmi kasaya takacaz yoksa onlar mı takacak?
anakart taktımı gerisi çok kolay zaten gerçekten aşırı kolay dandik bi kasan varsa parçalarını söküp takmayı dene istersen sende yaparsın büyütme bunuParçaları alıp kendimizmi kasaya takacaz yoksa onlar mı takacak?