Bilgisiyar alcam hangi marka Almalıyım?

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Ben bu sene açtım daha bilgisiyar kapağını
Yerlerini biliyorum
Kablolar sıkıntı tek
Hazır kasa alcam uğraşamam parça ile
Kablolar sıkıntı değil, anakartın üstünde yazıyor her şey. Vatanda yaptırdığın zaman kablo düzenine hiçbir şekilde dikkat etmiyorlar nerdeyse, bu da ısınma sorunlarına yol açabilir.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
En yatırım yapılıcak cihazlar aslında. Zamanında 3250 TL ye macbook pro satın alan biri şu an sıfırı 5200 olduğu için kar ederek bile satabilir, ayrıca konu sahibi arkadas belli bir fiyat aralığı belirtmediği için o ürünleri önerdim.

Eğer ciddi bir şekilde grafik tasarım, kod yazma gibi antin kuntin şeylerle uğraşmıyorsa saçma bir yatırım. Stokçuluk yapacaksan domates al.

Toplama yapmanı öneririm marka dersen laptopta Acer (Ekonomi)
Paran varsa da şuradan;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

4Live

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşklar ben bekir benim bir grafik kanalım var ve orada banner ile intro yapıyorum abone olursanız sevinirim ...

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Laptop kullanan biri olarak söylüyorum, ALMAYIN!!!
Isınması ayrı dert, şarj jakı bozuk benimkinin ayrı dert, tam upgrade şansın yok vs.
Masaüstü hazır bilgisayarlarda ise bir özelliğe yüklenip onu göze sokuyolar hele ki en çok casper yapıyor bunu ki zaten casper ne olursa olsun alınmaz. Mesela gidiyor i7 4790 koyuyor ama ekran kartını GT630, GT730. Yani işlemciyi abartıp ekran kartını çöp koyuyorlar. İnan ki, i7 4790'ın kendi onboard ekran kartı T630'dan daha çok performans verecektir. Ya da diyor ki 16 gb ram ama işlemci ne? Pentium. Ekran kartı? Yok veya çöp. Ama gidip kendin toplarsan orantılı toplayabilirsin. Bunlar çok orantısız. i7 4790 için neler yapmam ama GT630'u bedavaya ver almam. Geçen GT705 ekran kartlı bir laptop gördüm, adam
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
açar mı demiş, siz anlayın..

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Laptop kullanan biri olarak söylüyorum, ALMAYIN!!!
Isınması ayrı dert, şarj jakı bozuk benimkinin ayrı dert, tam upgrade şansın yok vs.
Masaüstü hazır bilgisayarlarda ise bir özelliğe yüklenip onu göze sokuyolar hele ki en çok casper yapıyor bunu ki zaten casper ne olursa olsun alınmaz. Mesela gidiyor i7 4790 koyuyor ama ekran kartını GT630, GT730. Yani işlemciyi abartıp ekran kartını çöp koyuyorlar. İnan ki, i7 4790'ın kendi onboard ekran kartı T630'dan daha çok performans verecektir. Ya da diyor ki 16 gb ram ama işlemci ne? Pentium. Ekran kartı? Yok veya çöp. Ama gidip kendin toplarsan orantılı toplayabilirsin. Bunlar çok orantısız. i7 4790 için neler yapmam ama GT630'u bedavaya ver almam. Geçen GT705 ekran kartlı bir laptop gördüm, adam GTA 5 açar mı demiş, siz anlayın..
Aslında bu birazda ihtiyac meselesidir, kısaca masaüstü/dizüstü kullanım alanları farklı cihazlar. Velhasıl güzel arkadasım(favım .d), dizüstü modelinde ısınmayan fan sesi çıkmayan-kısaca fana ihtiyac duymayan- şarjı günü tamamlıcak kadar giden ve özelliklerine oranla gerçekten iyi performans veren ama biraz pahalı dizüstülerde var.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında bu birazda ihtiyac meselesidir, kısaca masaüstü/dizüstü kullanım alanları farklı cihazlar. Velhasıl güzel arkadasım(favım .d), dizüstü modelinde ısınmayan fan sesi çıkmayan-kısaca fana ihtiyac duymayan- şarjı günü tamamlıcak kadar giden ve özelliklerine oranla gerçekten iyi performans veren ama biraz pahalı dizüstülerde var.
Ama biraz pahalılar :)

Barisoncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Parça alacam tanıdık birisine taktırcam ama
Ekran Kartı
Hardisk
Anakart
Anakarta uyumlu bir işlemci
Ve işlemci fanı
Bunların hangi modeli daha iyi ve 2000 tl civarı alcam