Samsung'dan Dünyanın En Hızlı microSD Kartı: 128GB Pro Plus

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
gerçekten durumun farkında değilmisiniz la adam konuyu açmak için para almış işte :/
ya nasıl bir adamsınız anlamıyorum nerde bir şeyi görün hemen kötüleme cabasındasınız insan da biraz uslup olur edep adap olur para alıyor diyorsun karşındaki kişiyi tanımadan konuşuyorsun ben foruma 2 yıl emek verdim hala temizleyemedim sonunuz gelmiyor ne hikmetse benim sağdan soldan reklam parasına ihtiyacım yok çok şükür konu alıntıdır yazıyor hala yok daha yükseği var yok para alıyor anlamıyormusun alıntı detaylıca araştırmadım baktım hoşuma gitti kopyala yapıştır yaptım doğrusunu biliyorsan buyur doğrusunu oku şurda 2 elime muhabbet edelim bakalım forum ne alemde dedik hala sonunuz gelmemiş gene soğuttunuz forumdan bravo

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ya nasıl bir adamsınız anlamıyorum nerde bir şeyi görün hemen kötüleme cabasındasınız insan da biraz uslup olur edep adap olur para alıyor diyorsun karşındaki kişiyi tanımadan konuşuyorsun ben foruma 2 yıl emek verdim hala temizleyemedim sonunuz gelmiyor ne hikmetse benim sağdan soldan reklam parasına ihtiyacım yok çok şükür konu alıntıdır yazıyor hala yok daha yükseği var yok para alıyor anlamıyormusun alıntı detaylıca araştırmadım baktım hoşuma gitti kopyala yapıştır yaptım doğrusunu biliyorsan buyur doğrusunu oku şurda 2 elime muhabbet edelim bakalım forum ne alemde dedik hala sonunuz gelmemiş gene soğuttunuz forumdan bravo
kim olduğunu biliyorum açıkcası ben biraz şüpheci yaklaşırım her şeye forumdan ayrılıpta bir ürün tanıtımıyla gelmen kafamda direk bu cevabı belirtti bana konuşmak istiyorsan adam akıllı belirtebilirdin

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
kim olduğunu biliyorum açıkcası ben biraz şüpheci yaklaşırım her şeye forumdan ayrılıpta bir ürün tanıtımıyla gelmen kafamda direk bu cevabı belirtti bana konuşmak istiyorsan adam akıllı belirtebilirdin
ben açıklama yapınca adam akıllı olmuyor sen durduk yere para aldı deyince adam akıllımı oluyor ? forumdan ayrılmadım durduk yere kimseye sen para aldın şunu bunu yaptın deme hakkında yok kimse senin suçlamacı tavırlarını çekmek zorunda değil burda benim bildiğim düzgünce söylenir bundan daha bir üst model var diye cevap verilmiyorsada üstelenmez daha fazla ama yok cevap vermedik ya hemen yok para aldı yok foruma para kazanmak için dönüyor size nerde eğitim veriyorlar bilmiyorumda böyle terbiyesizliğe ben çekemem kimsede çekmek zorunda değil

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ben açıklama yapınca adam akıllı olmuyor sen durduk yere para aldı deyince adam akıllımı oluyor ? forumdan ayrılmadım durduk yere kimseye sen para aldın şunu bunu yaptın deme hakkında yok kimse senin suçlamacı tavırlarını çekmek zorunda değil burda benim bildiğim düzgünce söylenir bundan daha bir üst model var diye cevap verilmiyorsada üstelenmez daha fazla ama yok cevap vermedik ya hemen yok para aldı yok foruma para kazanmak için dönüyor size nerde eğitim veriyorlar bilmiyorumda böyle terbiyesizliğe ben çekemem kimsede çekmek zorunda değil
para alman çok büyük bir olaymış gibi uzatıyosun :/ madem bilgin yok niye başlığı dünyanın en hızlı koyuyosun :/

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
para alman çok büyük bir olaymış gibi uzatıyosun :/ madem bilgin yok niye başlığı dünyanın en hızlı koyuyosun :/
iftiralara alışık değilim nede olsa sağda solda yorum yaparak milletin hakkına girmeye çalışan biri değilim :ci:
of ya sırf zaman geçsin diye kavga ediyom sizle ama çok iyi yakaladın buna ben ne diyim :/
işte forumda ki ne hikmetse tükenmeyen kitle hiç işi gücü yok milletin konusuna grip illa kötülücek bir şey bulucak ortamın huzuru kaçsın da banane kafasın da nereye kadar gideceksiniz böyle yolun sonu nereye gidiyor düşünün iyice :ci: her şeyden önce ben senin gibi işsiz güçsüz biri değilim eve gidicem sinirlerim bozuk neden çünkü vakit geçirmek isteyen biri canımı sıktı

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Aslında çok güzel bir ürün, ama kişisel düşünürsem bu ürünün bana bir faydası olmaz, yada şöyle kişilere faydası olmaz;
-DSLR/kompakt/diğer kamera yerine telefondaki kamerası kalitelidir ve kameraya ihtiyac duymuyordur.
-Telefonu microSD uyumlu değildir.
-Telefonu 128gb opsiyonludur.
-Depolamasını iCloud(veya diğer hizmetler) kullanarak bilgisayarında yapıyordur.

Çıkarımım su ki bu ufaklık birtek profesyonel kamera kullanan arkadaslara yarar gibi, yoksa buna 200 dolar(Ülkemize gelse 650-700 olacağını tahmin ediyorum) vermek yerine üst seviye telefon alıyorken yüksek hafızalı opsiyona parasını yatırabilir, kenardada parası kalır. Kalanıda Bilgisayarı icin ssd/hdd upgdare'i yapar.

Son olarak paylasım icin tesekkürler.