Survival Sunucusu İçin Lobi

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar survival sunucum için lobi lazım. Bildiğiniz güzel haritalar varsa linkini paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bartuceylan sizin ihtiyacınız olduğunu anlıyorum. Fakat kızdığım şey şu "Map paylaşın, plugin paketi paylaşın" ayıptır sorması, siz neyi kendiniz yapıyorsunuz?
Herşeyi hazır alarak bir yerlere varmaya çalışıyorsanız çok yanlış yapıyorsunuz.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
bartuceylan sizin ihtiyacınız olduğunu anlıyorum. Fakat kızdığım şey şu "Map paylaşın, plugin paketi paylaşın" ayıptır sorması, siz neyi kendiniz yapıyorsunuz?
Herşeyi hazır alarak bir yerlere varmaya çalışıyorsanız çok yanlış yapıyorsunuz.
Survival sunucuda lobinin önemsiz olduğunu düşünüyorum. Sadece survival dünyasına buradan oyuncu yollayacağım için lobi yapmakla değilde survival'a yeni şeyler eklemekle uğraşıyorum. Umarım durumu anlatabilmişimdir :lol:

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emek vermeden sunucuyu açıyorsunuz, map hazır, pluginler hazır, o hazır bu hazır, sonra neden tutmuyor. Neden acaba?

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Kendin yapsan mesela?
Sanırım öyle olacak. İstediğim harita yok çünkü.

Emek vermeden sunucuyu açıyorsunuz, map hazır, pluginler hazır, o hazır bu hazır, sonra neden tutmuyor. Neden acaba?
Pardon pardon? Hazır olan ney acaba? Sadece bir map istedim bilip bilmeden taş atma. Sunucum açıldığında bizzat seni taglist'e ekleyeceğim hazır bir şey var mı yok mu bakarsın.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bi ara ayıp olmasın diye paket/map istek konularınıda ben açıcam, okadar konu aç yaz falan yorulmalarını istemiyorum. :şapka:
@bartuceylan "Link" istiyorsun yani yaptırmakta istemiyosun, Google/Safari elinde mevcutsa arayabilirsin forumdada birçok map mevcut.
Buyur 1 tane buldum:
Aa, pardon buradan direk tıkla:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Bi ara ayıp olmasın diye paket/map istek konularınıda ben açıcam, okadar konu aç yaz falan yorulmalarını istemiyorum. :şapka:
@bartuceylan "Link" istiyorsun yani yaptırmakta istemiyosun, Google/Safari elinde mevcutsa arayabilirsin forumdada birçok map mevcut.
Buyur 1 tane buldum:
Aa, pardon buradan direk tıkla:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkür ederim fakat tam istediğim gibi değil, lobiyi kendim yapmaya karar verdim. :lol: