Çok büyük bir Sorun.

anhora

Play.HerocrafTR.com Turkmen Bashi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar çok büyük bir sorun die girdim konuya.gerçekten çok büyük bir sorun.gelecekte tüm sunucularda meşhur olacak. Özel bi client var. bu client ten girip ./crash yazıldığında sunucu çöküyor. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
/crash yazıldığından emin misin? ve konsolda o komut girildikten sonra neler yazıyor?

anhora

Play.HerocrafTR.com Turkmen Bashi
En iyi cevaplar
0
consola hiçbişe olmuyo desem yeridir.hiç bişe olmuyo. yazı bile yazmıyo.

Nish951

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PaperSpigot deneyin: Çoğu bug'ın çözülmüş olduğu ve daha iyi optimize edilmiş Spigot.
(şu anda bende bunu kullanıyorum ve herhangi bir crash sorunum yok)
1.7.* - 1.8.*:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

1.8.8:

rizelimico

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
PaperSpigot deneyin: Çoğu bug'ın çözülmüş olduğu ve daha iyi optimize edilmiş Spigot.
(şu anda bende bunu kullanıyorum ve herhangi bir crash sorunum yok)
1.7.* - 1.8.*:

1.8.8:
Bence sana daha bulaşmamışlar biraz adı duyulan sunuculara gidiyorlar ve bu daha yeni bir akım ayrıca bu olay tüm 1.8 lerde geçerli ister spigot ister craftbukkit olsun hiçbir şekilde fix lenmiyor anca 1.7 olmalı sunucun.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
İlk attığım mesajda.

1.7.* - 1.8.*:

1.8.8:

Clienti indirdiysen PaperSpigot'un şu anda yüklü olduğu sunucuya girip deneyebilirsin; efsanecraft.com
bunu cözüm olarak kabul edemeyiz, ben 1.8 Spigot kullanıyorum plugin olarak cözüm gelmedikce çoğu sunucu plugin uyumsuzlugu olacagı icin sürüm değişikliği yapamayacak

Nish951

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunu cözüm olarak kabul edemeyiz, ben 1.8 Spigot kullanıyorum plugin olarak cözüm gelmedikce çoğu sunucu plugin uyumsuzlugu olacagı icin sürüm değişikliği yapamayacak
Spigot'ta çalışan tüm eklentileri bundada kullanabilirsin 1.7.10 Spigottan 1.7.10 PaperSpigot'a geçtim ve hiçbir eklentide değişiklik yapmadım.

Burada nelerin çözüldüğü ve nelerin optimize edildiği yazıyor.
Spigot'un sadece optimize edilmiş ve hataları giderilmiş hali. API aynı.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Spigot'ta çalışan tüm eklentileri bundada kullanabilirsin 1.7.10 Spigottan 1.7.10 PaperSpigot'a geçtim ve hiçbir eklentide değişiklik yapmadım.

Burada nelerin çözüldüğü ve nelerin optimize edildiği yazıyor.
Spigot'un sadece optimize edilmiş ve hataları giderilmiş hali. API aynı.
ben genelde skript kullanıyorum skript paperda uyumlumu bilmiyorum, Paperspigotun 1.8 sürümü varmıdır acep