Rosenrot
LAGOMORPHA
- En iyi cevaplar
- 0
tamam sağolLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Tam olarak 1.8.0 sürümü (1.8.0 in farklı versionları var, eğer en sonuncuyu kullanıyorsan bu doğrudur)
tamam sağolLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Tam olarak 1.8.0 sürümü (1.8.0 in farklı versionları var, eğer en sonuncuyu kullanıyorsan bu doğrudur)
link atarmısınçözüm nitrado tarafından forumda paylaşılmıştır...
link atarmısın
Crash'ı veren client yalnız. Oyuncunun kullandığı client.Şimdi Bunu Dediğim Icin - ooo cok akıllısın sen' gıbı cevaplar alabılırım bılıyorum ama NoChatPlus ile adamlara yasaklayabilirizve ya hangı plugınden bulasıyorsa onun group manager dan onune - -pluginismi.crash tı heralde oyle bırsey yapabılırız :=)
Crash'ı veren client yalnız. Oyuncunun kullandığı client.
"craftbukkit.jar" linkine tıklayınca benim size verdiğimNitradoya kayıtlı biri
"Nitrado heryerde kendini belli ediyor, fark budur <3"
Bu craftbukkit sürümünün Nitrado'nun yapmadığını arkadasa söylemeli.
on command /crash :
cancel event
Client komut girildiğinde komutu sunucuya göndermeden sunucuya sunucuyu aşırı kastıracak ve hatta crash verdirecek bir packet gönderiyor.Bu kadar mı zordu çok merak ediyorum..Kod:on command /crash : cancel event
Dostum o iş öyle olmuyo işte. Bu client çok daha farklı bişe. AntiCrash plugini vb pluginler engelleyemiyor. Ve bu hata oyuncunun minecraftına crash atmıyor.Sunucuyu çökertiyor./crash komudunu ve crash kelimesini vb pluginlerle yazaklayabilirsin.