- En iyi cevaplar
- 0
GameWarrior dan daha eski bir nick.geymworyor
GameWarrior dan daha eski bir nick.geymworyor
Lhaewi_on_karakter_sınırıGameWarrior dan daha eski bir nick.
2013 den başlayarak 2014 haziran ayına kadar süper moderatör hatırladığım kadarı ile 2014 haziran ayında Site yöneticisi oldum Ranork ve Cem benden yaşlılar onların 2.yılında geldim bentekno51 in süper moderatör, ranork ve cm nin ilk defa yetkili olduğu zamanlar...
Liseliyim ama biliyorum. :sinsi:liseliler bilmez2012-2013 arası güzel siyah bir tema vardı benim başlangıç yaptığım dönem
2013 den başlayarak 2014 haziran ayına kadar süper moderatör hatırladığım kadarı ile 2014 haziran ayında Site yöneticisi oldum Ranork ve Cem benden yaşlılar onların 2.yılında geldim benof: daha gizli dosyalar arşivde tutuluyor
![]()
Bir gün önce bayram yaparlarken bir gün sonra forumun ölümü oldu... Gerçekten olaylar çok hızlı oluyor. 5 saat foruma girmezsem birsürü şey kaçırıyorum. Ancak forum bu kadar yıldır ayakta durmayı başardı.17 aydır bu forumdan haberdar olmama rağmen geçirdiğim zaman 5 yıl gibi geldi bana. Olaylar çok hızlı gelişiyor. Bazı yöneticiler ayrılmasa iyi olacaktı.
Olm harem günah. Girmeyin etmeyin şöyle şeyler. Birde kandil günü.Tüm üyeleri bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum...
![]()
Benim eski profilimden (Bestia) Harem adlı grubu bulup içine girebilirseniz yaşadınız. Bulan olursa bana da özelden atabilir mi lütfen ben bulamadım
Eyvalllaahh..Olm harem günah. Girmeyin etmeyin şöyle şeyler. Birde kandil günü.
![]()
Bulduğum tanıdık kişilerin şeyleri şey etmesi:
1- @AtomTR nin durumu:adamsınız adam (atom tere duman dinliyor.)
2- Lale devri moderatörleri.
![]()
3- @Tario76 : 28-29 Kasım perşembe cuma oluyor ve tatil. Haftasonu da tatil. 4 gün toplamda tatil yapacağız(19 kasım 2013)
4- @Clapy : Selam millet clapsTR geri döndü sorularınızı alıyım.. (konu açmış.) (konu linki: https://forum.gamer.com.tr/threads/selam-millet-clapstr-geri-döndü-sorularınızı-alıyım.2929/) (bu şahıs clapy olmaya bilir, sonunda TR var ama profil fotoğrafları aynı.)
5- @LadySmith adımla giren o şahsı bulursam benzeticeğim 16 Nisan 2012
6- @Clapy :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.(bu şahıs clapy olmaya bilir, sonunda TR var ama profil fotoğrafları aynı.)
7- Oyuna maymun eklenecek (2013 forum yönetimi)
8- @Ataberk1880 : viphammadde yapımı (konu açmış 2 haziran 2013)
9- @JakSocket şekil şukul pp ler yapıyormuş eskiden. (pp:)![]()