Şirkette anime izliyorum int AKK girermi .s

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
evet beyler evdeki intarnetimi çökerttim sıra şirkete geldi
acaba akk girermi intarnete
olacak şeyler hiç hoş olmaz girerse .s

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Şirket büyükse umursamazlar böyle şeyleri ama şirketten şirkete değişebilir. Bilgi işlem birimindekiler, hangi cihazdan ne kadar veri indiğine bakıyor olabilirler. :(

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne şirketi hewal o olsa olsa alk kattaki babanın bakkalının vayfisidir.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sınırsız İnternet Diye Kazıklayıp AKK Veriyorlar.

Bravo TTNET

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112

Bravo TTNET
Sınırsız da olsa sınırı var, hatta paket adı olarak "sınırsız 100 GB" diyorlar. İnternet hızı konusunda resmen insanları kandırıyorlar, internetin yavaşsa zaten o kotayı aşma şansın da yok.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bravo TTNET
AKK olayı hakkında yeterli bilgilendirme yapılıyor zaten. Her fırsatta ttnet'e taş atmayın. Birisi 10 GB internet kullanacak, sen 300 GB internet kullanacaksın ama aynı fatura gelecek. Adil mi ? Değil. AKK olmasa internet ücretleri artar. Ve sırf birisi sürekli hd film izliyor diye hiçbir zaman AKK yi geçmeyen ben niye fazla fatura ödeyeyim ?

Ttnet'i beğenmiyorsan git bas parayı uydudan internet al.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
AKK olayı hakkında yeterli bilgilendirme yapılıyor zaten. Her fırsatta ttnet'e taş atmayın. Birisi 10 GB internet kullanacak, sen 300 GB internet kullanacaksın ama aynı fatura gelecek. Adil mi ? Değil. AKK olmasa internet ücretleri artar. Ve sırf birisi sürekli hd film izliyor diye hiçbir zaman AKK yi geçmeyen ben niye fazla fatura ödeyeyim ?

İnsanların AKK ye kızma sebeblerinden ana sebeb o değil internetin yavaşlaması.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

ayda 2TB intarnet kullanıyormuşum sabah akşam anime arşivi yapıyorum uyurken işteyken hiçbir zaman kapanmıyor pc durmadan 720p video izliyorum ttneti batırıyorum akk olsada XD

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Patronu akıllı bir şirket ise adamlar zaten AKK'siz paket almışlardır. (+100 Lira)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanların AKK ye kızma sebeblerinden ana sebeb o değil internetin yavaşlaması.

Ben akk yi savunuyorum. AKK kaldırılsa fiyatlar artacak. Kaldırılınca 10 Gb internet kullanan kişi ile 500 GB internet kullanan kişinin hızları aynı olacak ve aynı faturayı ödeyecek ve 500 GB internet kullanan kişi yüzünden 10 GB kullanan kişi fazla para ödeyecek.