ne bağımlısı sıkılıyorumBağımlı mısın
malesef yok :'/Paket detayını müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin. Ve mevcut durumu.
Tabi şirket sahibi hakkında bilgin varsa.
hiçbir fikrim yok ama öyle intarneti film için kullanmıyorlar evrak işleri falan ve intarnet çok hızlı 1080p izliyom .s"Süper online - TTNET"
Hangisini kullanıyor ?
Sınırsız da olsa sınırı var, hatta paket adı olarak "sınırsız 100 GB" diyorlar. İnternet hızı konusunda resmen insanları kandırıyorlar, internetin yavaşsa zaten o kotayı aşma şansın da yok.Sınırsız İnternet Diye Kazıklayıp AKK Veriyorlar.
Bravo TTNET
AKK olayı hakkında yeterli bilgilendirme yapılıyor zaten. Her fırsatta ttnet'e taş atmayın. Birisi 10 GB internet kullanacak, sen 300 GB internet kullanacaksın ama aynı fatura gelecek. Adil mi ? Değil. AKK olmasa internet ücretleri artar. Ve sırf birisi sürekli hd film izliyor diye hiçbir zaman AKK yi geçmeyen ben niye fazla fatura ödeyeyim ?Sınırsız İnternet Diye Kazıklayıp AKK Veriyorlar.
Bravo TTNET
İnsanların AKK ye kızma sebeblerinden ana sebeb o değil internetin yavaşlaması.AKK olayı hakkında yeterli bilgilendirme yapılıyor zaten. Her fırsatta ttnet'e taş atmayın. Birisi 10 GB internet kullanacak, sen 300 GB internet kullanacaksın ama aynı fatura gelecek. Adil mi ? Değil. AKK olmasa internet ücretleri artar. Ve sırf birisi sürekli hd film izliyor diye hiçbir zaman AKK yi geçmeyen ben niye fazla fatura ödeyeyim ?
Ttnet'i beğenmiyorsan git bas parayı uydudan internet al.
ayda 2TB intarnet kullanıyormuşum sabah akşam anime arşivi yapıyorum uyurken işteyken hiçbir zaman kapanmıyor pc durmadan 720p video izliyorum ttneti batırıyorum akk olsada XDAKK olayı hakkında yeterli bilgilendirme yapılıyor zaten. Her fırsatta ttnet'e taş atmayın. Birisi 10 GB internet kullanacak, sen 300 GB internet kullanacaksın ama aynı fatura gelecek. Adil mi ? Değil. AKK olmasa internet ücretleri artar. Ve sırf birisi sürekli hd film izliyor diye hiçbir zaman AKK yi geçmeyen ben niye fazla fatura ödeyeyim ?
İnsanların AKK ye kızma sebeblerinden ana sebeb o değil internetin yavaşlaması.
AKK olayı hakkında yeterli bilgilendirme yapılıyor zaten. Her fırsatta ttnet'e taş atmayın. Birisi 10 GB internet kullanacak, sen 300 GB internet kullanacaksın ama aynı fatura gelecek. Adil mi ? Değil. AKK olmasa internet ücretleri artar. Ve sırf birisi sürekli hd film izliyor diye hiçbir zaman AKK yi geçmeyen ben niye fazla fatura ödeyeyim ?