Çok mu çirkinim?

Çirkinmiyim normal mi? Samimi cevap lütfen

• Kullanılan toplam oy
    16

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba bende sosyal fobiden tedavi görüyorum 1 yılı geçti resimlerine baktım giderin var yani hacı bende yakışıklısın yani ama bence kız arkadaşın tiple alakası yok sen tedavine devam et zaten iyiye gidiyor gibi ben hala internete resmimi atacak kadar açılamadım.
EDİT: Şimdi fark ettim SethBling'e benziyon :D

Emreavci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba bende sosyal fobiden tedavi görüyorum 1 yılı geçti resimlerine baktım giderin var yani hacı bende yakışıklısın yani ama bence kız arkadaşın tiple alakası yok sen tedavine devam et zaten iyiye gidiyor gibi ben hala internete resmimi atacak kadar açılamadım.
EDİT: Şimdi fark ettim SethBling'e benziyon :D
Sanada geçmiş olsun kardeşim inşAllah atlatırız şu hastalığı :)

çok yakışıklı duruyorsun :)
Teşekkürler kardeşim :)

MC4FUN

play.mc4fun.net
En iyi cevaplar
4
sana söyle bir şey diyeyim kızlar 1. olarak tipe bakar boya kiloya ondan sonra saça bakar en son ise görüntüye bakar buından emin ol

2 sene önce 1.78 boyum vardi 75 kiloydum 3 ayda 22 kişiyle cıktım şu an 1.88 boyum var 96 kiloyum 3 ayda sadece 4 kişiyle cıktım olayı sen anla kardesim

2. olarak sosyal cevre cok önemli kendine mahhalende veya okulunda arkadaş yap onlarla dışarı cık fotograf cekil instgram at kimseye yavşama bir kızla yakınlık kuracaksan kızla beraber aktivite yapmaya calıs beraber veya arkadas ortamıyla arkadaş cevren geniş olursa emin ol bakan olur

ben şu an fotomu atmak istemiyorum ama skype da gelirsen konusabiliriz krdsm detaylı yardımcı olurum sana

birde eziklik duygusuna kapılma her zaman dik dur hicbir zaman boynunu eyme maddi durumun iyiyse fitness başla 250tl ye protein tozu + Vitamin al cok iyi bir vucudun olsun yani övünebilecegin birşeyin olsun :)

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
dostların olması için tipe ihtiyacın yok biraz girişken olmalısın sadece

Bu arada taner benim ömer :D

bide bakımlı olman önemli bıyıkları felan kessen saçıda az uzatsan daha iyi olabilir

bide ne kadar çirkinim acaba diyeceğine ne kadar yakışıklıyım acaba de kendine güzen biraz bide sevgili yapmak istiyorsan ilk önce arkadaşların olmalı sınıfta silik bi tip olmamalısın biraz fırlama ol ama çokta göze batma

MC4FUN

play.mc4fun.net
En iyi cevaplar
4
dostların olması için tipe ihtiyacın yok biraz girişken olmalısın sadece

Bu arada taner benim ömer :D

bide bakımlı olman önemli bıyıkları felan kessen saçıda az uzatsan daha iyi olabilir

bide ne kadar çirkinim acaba diyeceğine ne kadar yakışıklıyım acaba de kendine güzen biraz bide sevgili yapmak istiyorsan ilk önce arkadaşların olmalı sınıfta silik bi tip olmamalısın biraz fırlama ol ama çokta göze batma

dost icin tipe ihtiyac var demedim ömercim :)
ama sevgili yapman icin var :)

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
yok ben sana demedim taner o lafı bende kendimce yorum yaptım arkadaşa

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
dost icin tipe ihtiyac var demedim ömercim :)
ama sevgili yapman icin var :)

Birinci elden test ettim, tipe bakma muhabbeti nanay anam.

Şişli'de 15 dakika dolansanız kendiniz de kanıtlayabilirsiniz. Çene mühim, çene lazım

(Kişisel sebeplerden sevgilim yok)
(Hayır 4 kere reddedilmedim)
(Şahsen kaçışı kendi tipsizliğimi (Çirkinlik de bir tiptir.) kabul ederek buldum.)
(Çirkin değilsin bu arada.)