Çok mu çirkinim?

Çirkinmiyim normal mi? Samimi cevap lütfen

• Kullanılan toplam oy
    16

Emreavci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bende hiç çene yok malesef psikiyatri ve psikolog tedavisi görüyorum kızlarla konuşmaktan çekiniyorum o yüzden cool takılmaya çalışıyorum biraz ama bu tiple ne kadar cool olunabilirse :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende hiç çene yok malesef psikiyatri ve psikolog tedavisi görüyorum kızlarla konuşmaktan çekiniyorum o yüzden cool takılmaya çalışıyorum biraz ama bu tiple ne kadar cool olunabilirse :)

Çok istiyorsan kızlarla takılmayı samimi olmaya çalış en küçük fırsatı bile onlarla konuşmaya çalış oda olmadı şebeklik yap hocayı trollemeyi falan çalış gerisi geliyor zaten.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Eğer tip konusunda sıkıntın varsa değişikliğe gitmeni öneririm. Saç stili, sakal stili, küpe vs...

Emreavci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eğer tip konusunda sıkıntın varsa değişikliğe gitmeni öneririm. Saç stili, sakal stili, küpe vs...
Tip konusunda sıkıntım var ama nasıl bir stil bana yakışır bilmiyorum aşağılık kompleksi olduğundan dolayı bende ne yaparsam yapıyım kendimi çirkin görürüm sizin tavsiyeleriniz var mı?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tip konusunda sıkıntım var ama nasıl bir stil bana yakışır bilmiyorum aşağılık kompleksi olduğundan dolayı bende ne yaparsam yapıyım kendimi çirkin görürüm sizin tavsiyeleriniz var mı?

Saçını uzat derim. Benim saçlar 4-5 santim şu anda. (Lise 1'in sonuna kadar asker tıraşıydı.) Beğenmezsen kısalttırırsın, hem farklılık olur.

Bende keçi sakal vardı, kestim bazı arkadaşlar daha memnun bu halimden. Sana da kirli sakal yakışabili, olmazsa kesersin kökü sende :D

Küpe vb aksesuar konusunda, arkadaşın dediği gibi sert tepkiler alabilirsin. Oluşturduğum mantık "Sen kendine yakıştırıyorsan diğerlerinin laf söylemeye hakkı yok."

Kendine yakıştırdığın şeyleri tak/giy ben dinlediğim müzik etkisiyle bazı şeylere şekil verdim. Sen de kendine yakışanları yavaş yavaş bulursun ama yeni şeyler denemekten korkma derim. Sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yap, kızlar tipe bakmaz eğer Lise 2+ isen.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Emreavci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Saçını uzat derim. Benim saçlar 4-5 santim şu anda. (Lise 1'in sonuna kadar asker tıraşıydı.) Beğenmezsen kısalttırırsın, hem farklılık olur.

Bende keçi sakal vardı, kestim bazı arkadaşlar daha memnun bu halimden. Sana da kirli sakal yakışabili, olmazsa kesersin kökü sende :D

Küpe vb aksesuar konusunda, arkadaşın dediği gibi sert tepkiler alabilirsin. Oluşturduğum mantık "Sen kendine yakıştırıyorsan diğerlerinin laf söylemeye hakkı yok."

Kendine yakıştırdığın şeyleri tak/giy ben dinlediğim müzik etkisiyle bazı şeylere şekil verdim. Sen de kendine yakışanları yavaş yavaş bulursun ama yeni şeyler denemekten korkma derim. Sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yap, kızlar tipe bakmaz eğer Lise 2+ isen.

Yatırım tavsiyesi değildir.
Teşekkürler :)

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şequl şuqulsun :D Ciddi ciddi fena değil. Açılman lazım bence :/ Utangaç isen, boşver yahu :D

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bana göre cirkin erkek/kız yoktur. Kendize haksızlık etme. Hersey çevresel etkiye bakar.
Yani
Çalıştığın meslek/Okuduğun bölüm
Maddi durum
Giyimin
Duruşun/Davranışın
Kişisel bakımın
Yeteneklerin
Tarzın(Kendine uygun tarzıda bulmak önemli bkz: Johhny Depp gibi kendine özel)
Bu üstte saydığım topluluk bütününle alakalı hersey.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kız arkadaşım yok, hiç arkadaşım olmadı.. Bunlar basit şeyler. Arkadaş veya kız arkadaş için illaha ki yüksek şekilde yakışıklı olmalı mı hissediyorsunuz? :)
Önemli olan her şeyden önce özgüven, ardından temiz ve saygılı olmakta gerek tabii. Bunların ve atladığım bir kaç şeyin dışında "tip" kavramı bu istediklerin şeyler için en sonlarda yer alıyor. Demek istediğim özgüvenin olsun binlerce yakışıklı dediğimiz kişilerin önüne geçersin :)

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Emre, asıl güzellik kalbinizdedir. Daha yaşınız 16 önünüzde uzun yıllar var. Böyle şeylere takılmayınız, arkadaş dediğiniz okul değiştirdiğinizde unuttuğunuz insanlardır. Sevgili meselesinin sosyal fobi ile alakası yok, üzerinize yüklenmiş okul, sınav, çalışma hayatı gibi sorumluluklar varken rahat vakit bulamamanızdan kaynaklıdır. Bu sistemin bir eksikliği aslında, sizin aklınızdan geçenleri akranlarınızın hepsi sizin gibi akıllarından geçiriyor, onlarda düşünüyor. Zamanı gelince doğru kişi ile karşılaştığınızda birbirinizi mıknatıs gibi çekeceksiniz, aşkın yaşı yoktur derler doğrudur fakat bazı şeyleri kavramadan hoşlanma denilen şeyi, kutsal aşk duygusuyla karıştırabilirsiniz. Bunu yapmayınız.
Ayrıca:
Spor yapınız uzun boy ve kaslılık sağlığınız için çok önemli.
Cidden erken yatınız, erken kalkınız.
Akrabalarınızla sık sık bir araya geliniz.
Bilgisayar telefon gibi aletlerle vakit geçirmek yerine kardeşlerinizle yoksa kuzenlerinizle değişik oyunlar oynayınız.
Resim yapabilirsiniz.
Eğer stil ile ilgili tavsiye istiyorsanız, abartıya kaçmamak şartıyla saçınızı şu an kinden daha uzun yapabilirsiniz.

Biz insanlar birbirimizden farklıyız çünkü farklı dallardan çıkan yapraklarız, ama farklı dallardan da çıksak hepimiz aynı ağacın uzantısıyız.

MC4FUN

play.mc4fun.net
En iyi cevaplar
4
Ya Şu tip önemli degil kişilerin tipini merak ediyorum :D cidden merak ediyorum istedigin kadar dilin olsun bunu unutma 1.60 erkekle 1.75 kız olmaz dimi boy lazım? 50 kilo kızla 100 kilo erkek olurmu sence? veya 1.90 erkekle 1.55 kız olurmu? bunları hepsi buna giriyor yüz olarak güzellige gelirsek kimse güzellige bakmiyor emin ol güzellige bakan kızlarda zaten sana bakmaz :D açık konuşayım geride kalanları bulursun herşeyden önce dedigim gibi özgüven lazım
konuşma felan hikaye ben sana diyeyim olayı 1. elden yaşamış kişiyim :)

Bende tip var mı sence yoksa hiç ümit yok mu :)

bak şu an tipinde bir şey yok ama bıyık sakın bırakma sakala bir şey demem ama esmer birisin bıyık hiç yakışmıyor sana diyeyim
ondan sonra saçını biraz uzat sakın o saç şekline göre kısa biraz abes duruyor