Çok istiyorsan kızlarla takılmayı samimi olmaya çalış en küçük fırsatı bile onlarla konuşmaya çalış oda olmadı şebeklik yap hocayı trollemeyi falan çalış gerisi geliyor zaten.Bende hiç çene yok malesef psikiyatri ve psikolog tedavisi görüyorum kızlarla konuşmaktan çekiniyorum o yüzden cool takılmaya çalışıyorum biraz ama bu tiple ne kadar cool olunabilirse
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende hiç çene yok malesef psikiyatri ve psikolog tedavisi görüyorum kızlarla konuşmaktan çekiniyorum o yüzden cool takılmaya çalışıyorum biraz ama bu tiple ne kadar cool olunabilirse
Direkt küpeye atlamasını önermem şimdi çevresindekiler moralini iyice alt üst ederler.Eğer tip konusunda sıkıntın varsa değişikliğe gitmeni öneririm. Saç stili, sakal stili, küpe vs...
Tip konusunda sıkıntım var ama nasıl bir stil bana yakışır bilmiyorum aşağılık kompleksi olduğundan dolayı bende ne yaparsam yapıyım kendimi çirkin görürüm sizin tavsiyeleriniz var mı?Eğer tip konusunda sıkıntın varsa değişikliğe gitmeni öneririm. Saç stili, sakal stili, küpe vs...
Tip konusunda sıkıntım var ama nasıl bir stil bana yakışır bilmiyorum aşağılık kompleksi olduğundan dolayı bende ne yaparsam yapıyım kendimi çirkin görürüm sizin tavsiyeleriniz var mı?
TeşekkürlerSaçını uzat derim. Benim saçlar 4-5 santim şu anda. (Lise 1'in sonuna kadar asker tıraşıydı.) Beğenmezsen kısalttırırsın, hem farklılık olur.
Bende keçi sakal vardı, kestim bazı arkadaşlar daha memnun bu halimden. Sana da kirli sakal yakışabili, olmazsa kesersin kökü sende![]()
Küpe vb aksesuar konusunda, arkadaşın dediği gibi sert tepkiler alabilirsin. Oluşturduğum mantık "Sen kendine yakıştırıyorsan diğerlerinin laf söylemeye hakkı yok."
Kendine yakıştırdığın şeyleri tak/giy ben dinlediğim müzik etkisiyle bazı şeylere şekil verdim. Sen de kendine yakışanları yavaş yavaş bulursun ama yeni şeyler denemekten korkma derim. Sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yap, kızlar tipe bakmaz eğer Lise 2+ isen.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bende tip var mı sence yoksa hiç ümit yok mu