INTEL Gaming Bilgisayar Topladım (Alıyorum Son Söz Sizde)

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Sistemim Kötü Bunun için Bir Kasa Alacağım. Bütçem 2900 TL Bütçeme Göre iyi bir Oyun ve İşlem bilgisayarı Toplamaya Çalıştım. Sizce Nasıl Olmuş? İyimidir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Gibi oyunları High 60 FPS Oynatırmı ? Minecraft Shader modda Kasma Yaparmı?

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
Shaderin Anasını Ağlatırsın Gta 5 de de med high ayarlarda akıcı bi oyun oynarsın

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Skylake işlemci 1151 sokete sahip ve anakartin ile uyumsuz. Bellek ile işlemci uyumlu o konuda sorun yok ama anakartı değiştirmen gerek. Bütçe arttırmak istemiyorsan MSI'ın Bazooka serisine bakabilirsin

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Skylake işlemci 1151 sokete sahip ve anakartin ile uyumsuz. Bellek ile işlemci uyumlu o konuda sorun yok ama anakartı değiştirmen gerek. Bütçe arttırmak istemiyorsan MSI'ın Bazooka serisine bakabilirsin
Anakart Dışında Problem Yok ozaman?

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İdeal bir sistem ancak depolama konusunda 120 GB SSD yerine üstüne 60-70 daha koyup 240'lık almani tavsiye edebilirim. Oyun amaçlı topluyorsan 120 biraz dar gelebilir.

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
İdeal bir sistem ancak depolama konusunda 120 GB SSD yerine üstüne 60-70 daha koyup 240'lık almani tavsiye edebilirim. Oyun amaçlı topluyorsan 120 biraz dar gelebilir.
SSD Sadece sistem kurmak için alıyorum. Oynayacağım oyunlar zaten az. ETS 2 , GTA V , IV , FarCry 3,4

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Söylediğin oyunlar 120 GB'ı geçiyor. Tecrube edindiğim için söyluyorum, bu sisteme bu kadar para verip GTA gibi bir oyunun açılmasını 2-3 dakika beklemek üzücü oluyor SSD'ye sığdıramayınca. O yüzden 1TB HDD 500'e çekilip, arada ki fiyat farkı ile 120GB SSD 240GB yapılabilir. Tabi bu ufak bir tavsiye, tercih senin. :)

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Söylediğin oyunlar 120 GB'ı geçiyor. Tecrube edindiğim için söyluyorum, bu sisteme bu kadar para verip GTA gibi bir oyunun açılmasını 2-3 dakika beklemek üzücü oluyor SSD'ye sığdıramayınca. O yüzden 1TB HDD 500'e çekilip, arada ki fiyat farkı ile 120GB SSD 240GB yapılabilir. Tabi bu ufak bir tavsiye, tercih senin. :)
Tabikide SSD Alma amacım sistem hızlı işlesin diye zaten web programcısıyım. Öyle çok oyun oynayan bir tip değilim. Sadece ileriye dönük 4,5 sene sonraki oyunlarida rahat açmasını istiyorum. Dediğiniz doğru 1 TB yerine 500 alabilirim

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Son olarak işlemci soğutucusu. Seçtiğin modeli 1 yıla yakın kullanıp yeni kasamda yine Cooler Master'ın TX3 modelini Amazon'dan sipariş ettim. Yaklaşık 6 aydır'da bunu kullanıyorum ve şu an aralarında fark olmadığını söyleyebilirim. Fiyatı şu an dolar kuruyla 80-100 TL arasında olması lazım Amazon'da. Vatan'da ise 120 civarında. Başlangıçta stok fan işini görecektir. Ardından Amazon veya Vatan'dan TX3'ü düşünmeni tavsiye ederim.

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Son olarak işlemci soğutucusu. Seçtiğin modeli 1 yıla yakın kullanıp yeni kasamda yine Cooler Master'ın TX3 modelini Amazon'dan sipariş ettim. Yaklaşık 6 aydır'da bunu kullanıyorum ve şu an aralarında fark olmadığını söyleyebilirim. Fiyatı şu an dolar kuruyla 80-100 TL arasında olması lazım Amazon'da. Vatan'da ise 120 civarında. Başlangıçta stok fan işini görecektir. Ardından Amazon veya Vatan'dan TX3'ü düşünmeni tavsiye ederim.
Ben aslında ilk başta su sogutma düşünmüştüm ondan sonra vazgeçtim