BungeeCord | Server'den Servere Geçiş | Sorun

seal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Benim BungeeCord Serverim var. Ama bi sorunumuz var bizim. Biz lobide başlıyoruz ana serverimiz lobi. Lobideyken başka bi servere gitmek istiyoruz ama gidemiyoruz. /server faction gibisinden bişi yaramıyor. Lütfen yardım edin lobide kısılı kaldık !!!

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncellikle Merhaba seal,
BungeeCORD'u düzgünce kurduğunuza eminseniz /server permi var ise bunu alın yok isede hiç eklemeyin. ChestCommands yardımı ile sunucular arası geçiş sağlıyabilirsin; ChestCommands komutu; server:serverismi olarak yapıcaksınız. Zamanım olsaydı size yardım etmek isterdim ama zamanım yok ;C

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Bungeecord'un modules klasöründe cmd_server.jar varmı bi bakarmısın?

seal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekkür ederim. /server permi nedir? bungeecord.command.server bumu?

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Bungeecord'un kendi server komut modülünün crack sunucularda kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Güvenlik açıkları oluşmakta bu modül yüzünden. Ya kendi BungeeCord plugininiz ile komutu kendiniz yapın, ya da ek spigot/bukkit eklentileriyle bu işlemi sağlayın, böylesi daha güvenli olacaktır.

seal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@IRFN ben hayalmi görüyorum şu an? Olum sonoyuncu yardıma koşmuş :D Teşekkür ederim bu arada biraz spigot'a bakayım bişiler bulabilirsem.

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Skript İle Yapıyım Diyorsan;

Buyur:
PHP:
on command "/server [<text>]"
    if player has permission "server.yetki":
        cancel event
        send "&8[&ePNW&8] &7Bunu Yazmana Ne Yazikki Izin Veremem"

İyi Günler

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /faction:
    trigger:
        send "&8[&3&lS-S&8] &73 Saniye Sonra Faction Sunucusuna Yönlendiriliyorsunuz!" to player
        wait 3 seconds
        execute player command "/faction"

command /skyblock:
    trigger:
        send "&8[&3&lS-S&8] &73 Saniye Sonra Skyblock Sunucusuna Yönlendiriliyorsunuz!" to player
        wait 3 seconds
        execute player command "/skyblock"
Buyur oyuncuları lobiden 3 saniye sonra istedikleri servere aktarır komut ile.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Lobide skript ile komutları engelle o server açığı çözülür.

Eğer Skript İle Yapıyım Diyorsan;

Buyur:
PHP:
on command "/server [<text>]"
    if player has permission "server.yetki":
        cancel event
        send "&8[&ePNW&8] &7Bunu Yazmana Ne Yazikki Izin Veremem"

İyi Günler
Yanlısım olabilir ama Skript ile Bungeecord'un desteklediği sunucu komudu engellenemiyor diye biliyorum, yanılıyor olabilirim denemek lazım.
@seal üsttede dendiği gibi sunucu cracked ise bungee permlerini hem adminden hemde oyunculardan almalısın authme yüklü olsa dahi bungee permine sahip biri komudu hicbir engele takılmadan kullanabilir.