YouTube - Profil Fotoğrafı Çalışmam!

Ağız çizeyim mi?

• Bence çizmelisin. Daha net olur.

Kullanılan: 5 50.0%
  • Bence çizme. Daha iyi duruyor.

Kullanılan: 5 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Bugün sizlere kendi YouTube kanalıma yapmış olduğum bir profil fotoğrafını göstereceğim arkadaşlar, umarım beğenirsiniz. Kendimin istediği tarzda bir çalışma yapmış bulunmaktayım. Hemen çalışmamı göstereyim,

- Çalışmam -

İyi günler.
[NOT: Logodaki şahıs bizzat benimdir.]

Son düzenleme:

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
idare eder biraz büyük gibi kısa olsa ve de tam youtbe koyulacak şekilde olsa şahane olur +1

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece çok eğreti ve dandik duruyor diyebilirim.

Kolay gelsin.

(Cetvel çizgileridir, rule of thirds, renk dengesi falan, bunları bilmek lazım.)

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gözüme hoş göründü.Güzel olmuş fakat Bu da neüy!? ??? O yazı sitili de ne.Berbat,iğrenç,bozuk,anormal,çılgın.Tüm resmi batırmış.Azcık okunaklı yazsaydın daha güzel olabilirdi.

Bu arada resmin ağzını ekle bir anda uzaylı sandım (:

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece çok eğreti ve dandik duruyor diyebilirim.

Kolay gelsin.

(Cetvel çizgileridir, rule of thirds, renk dengesi falan, bunları bilmek lazım.)
Gözüme hoş göründü.Güzel olmuş fakat Bu da neüy!? ??? O yazı sitili de ne.Berbat,iğrenç,bozuk,anormal,çılgın.Tüm resmi batırmış.Azcık okunaklı yazsaydın daha güzel olabilirdi.

Bu arada resmin ağzını ekle bir anda uzaylı sandım (:
Teşekkürler. Bu arada MrTeneke, ben açıp Rules kısmından perspektif, cetvel, mirros efekti almasınıda bilirim fakat çizimi program mı yapıyor yoksa ben mi?

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağızsız halini paylaştıktan 5 Dakika sonra ağız yaptım ve bunu YouTube kanalımın başlangıcında kullanmaya başladım fakat ufacık bir açığımı görüp saldıracak insanların olduğunu bilseydim, ne daha önce bu forumda bir tasarım paylaşırdım ne de bu hataya düştüğümü bilip ağızlarına bahane olacak kötü bir resim paylaşırdım.

Bu arada. Benim hiçbir resmim ne gerçekçilik bakımından muaf, ne perspektifsiz, ne de sorunlu. Hatta bir örnek vereyim perspektif ve gerçekçilik bakımından, farkındaysanız çizimdeki adam (ben) daha çok sağa bakıyor gibiyim ama hayır işte perspektif devreye girer. Gerçekçilik bakımından yürüyormuş gibi yaptığım bu resimde sol kolu ince gözüküyor ama sağ kolu öne atılmış. Hatta sol kulağı size çevrilmiş ve sağ kulağı arka tarafta kalmış vs vs. kısacası emin adımlarla yürüyor efekti var.

Hani bazı arkadaşlar ÇOK BİLMİŞ gibi yazıyor da, ilk olarak zekasının kavrayabildiği en üst seviyeye kadar zorlasınlar resme bakarken sonra yorum atsınlar. Bu konularda çok hassasım.
(Benim yaptığım en ufak bir çalışma, her bakımdan zengin. 5 Dakikada yapmış olduğum bu çalışma için boş ağızlı insanların ağzına düşmeyeyim diye o perspektifmiş, gerçekçilikmiş yarım saat düşünüyorum.)

WhyCoconut

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ağızsız halini paylaştıktan 5 Dakika sonra ağız yaptım ve bunu YouTube kanalımın başlangıcında kullanmaya başladım fakat ufacık bir açığımı görüp saldıracak insanların olduğunu bilseydim, ne daha önce bu forumda bir tasarım paylaşırdım ne de bu hataya düştüğümü bilip ağızlarına bahane olacak kötü bir resim paylaşırdım.

Bu arada. Benim hiçbir resmim ne gerçekçilik bakımından muaf, ne perspektifsiz, ne de sorunlu. Hatta bir örnek vereyim perspektif ve gerçekçilik bakımından, farkındaysanız çizimdeki adam (ben) daha çok sağa bakıyor gibiyim ama hayır işte perspektif devreye girer. Gerçekçilik bakımından yürüyormuş gibi yaptığım bu resimde sol kolu ince gözüküyor ama sağ kolu öne atılmış. Hatta sol kulağı size çevrilmiş ve sağ kulağı arka tarafta kalmış vs vs. kısacası emin adımlarla yürüyor efekti var.

Hani bazı arkadaşlar ÇOK BİLMİŞ gibi yazıyor da, ilk olarak zekasının kavrayabildiği en üst seviyeye kadar zorlasınlar resme bakarken sonra yorum atsınlar. Bu konularda çok hassasım.
(Benim yaptığım en ufak bir çalışma, her bakımdan zengin. 5 Dakikada yapmış olduğum bu çalışma için boş ağızlı insanların ağzına düşmeyeyim diye o perspektifmiş, gerçekçilikmiş yarım saat düşünüyorum.)
Yarısını okuyup bıraktım üşendim

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Teknik onerisiydi sadece. Alınacağını bilseydim. Cümle bile kurmazdim özür dilerim. kolay gelsin

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi