[İSTEK]Kelime Engelleme

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar chatta " nitrado , batıhost , .net , .com , .de , .nitrado.net " gibi kelimeleri nasıl engelleriz + cezalandırırız ?

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Kod:
on chat:
    if player has permission "sohbet.bypass":
        stop
    if message contains "nitrado.net" or ".de" or ".net" or "nitrado" or "batıhost or "batihost":
        cancel event
        execute console command "mute %player% 9999999"
        send "&cNiçin reklam yapmaya çalışıyorsun? Sınırsız mute yediniz. Eğer bu yanlış bir durumsa adminler mutenizi en kısa sürede açacaktır."
        execute console command "mail send HobbitNetwork &a%player% adlı oyuncu reklama kalkıştı ve sınırsız mute yedi. Mesajın tamamı: &c%message%"

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamlar Herhalukarda Yazar čøm bațīhø§ť bole Yazarlar Engellemek İmkansız Gibi

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Kod:
on chat:
    if player has permission "sohbet.bypass":
        stop
    if message contains "nitrado.net" or ".de" or ".net" or "nitrado" or "batıhost or "batihost":
        cancel event
        execute console command "mute %player% 9999999"
        send "&cNiçin reklam yapmaya çalışıyorsun? Sınırsız mute yediniz. Eğer bu yanlış bir durumsa adminler mutenizi en kısa sürede açacaktır."
        execute console command "mail send HobbitNetwork &a%player% adlı oyuncu reklama kalkıştı ve sınırsız mute yedi. Mesajın tamamı: &c%message%"
1 hata veriyor anlamadım :D

vicdum

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Özelliklede Skript İle Kelime Engellemek Imkansızdan Öte. Nitrado.net yerine Nit rad o. n e t gibi şekillerdede yazarak reklam yapabilir.
Yinede İstersen
Kod:
on chat:
    replace all "nitrado" or ".net" or ".com" or ".de" or "nitrado.net" or "batıhost" or "batihost" with "Ben Reklam Yapiyorum Beni Banlayin!" in the message
(Denemedim Tam Çalışmayabilir!)

Son düzenleme:

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Adamlar Herhalukarda Yazar čøm bațīhø§ť bole Yazarlar Engellemek İmkansız Gibi
Çözemezsin. Illegal karakterlerle yazarlar Nit®ad⊙.n€t gibi
Hayır değil. İllegal harfler sunucuda yasaklanabilir.
Örneğin:
Kod:
on chat:
    if message not contains "a" or "b" or "c" or "ç" or "d" or "e" or "f" or "g" or "ğ" or "h" or "ı" or "i" or "j" or "k" or "l" or "m" or "n" or "o" or "ö" or "p" or "r" or "s" or "ş" or "t" or "u" or "ü" or "v" or "y" or "z" or "x" or "w" or "q" or "1" or "2" or "3" or "4" or "5" or "6" or "7" or "8" or "9" or "0":
        cancel event
Sadece örnektir. Bunlardan başka bir harf yazılınca mesajı iptal etmesi gibi bir şey yapılabilir bence.

1 hata veriyor anlamadım :D
Kontrol ettim hata yok? Hatayı yazar mısın buraya?

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Hayır değil. İllegal harfler sunucuda yasaklanabilir.
Örneğin:
Kod:
on chat:
    if message not contains "a" or "b" or "c" or "ç" or "d" or "e" or "f" or "g" or "ğ" or "h" or "ı" or "i" or "j" or "k" or "l" or "m" or "n" or "o" or "ö" or "p" or "r" or "s" or "ş" or "t" or "u" or "ü" or "v" or "y" or "z" or "x" or "w" or "q" or "1" or "2" or "3" or "4" or "5" or "6" or "7" or "8" or "9" or "0":
        cancel event
Sadece örnektir. Bunlardan başka bir harf yazılınca mesajı iptal etmesi gibi bir şey yapılabilir bence.

Kontrol ettim hata yok? Hatayı yazar mısın buraya?
Aynen alfabe harici dısında kelime kullandiginda mesaji atmamasi gibi bir şey olabilir.