Bi Link Atma sansın varmı ?Authme plugini yükle.
Eğer Authme plugini varsa ve bu sorun oluyorsa güncelle.
Eski sürümlerde;
Orjinal İsim , WitherLegend ise adamlar WitHeRLegend yazarak girebiliyor.
Link Atma Sansın varmıGüncel authme pluginini yüklersen sorun çözülecektir.
Bi Link Atma sansın varmı ?
Link Atma Sansın varmı
Teşekkür ederim yardımınız ıcın saolun.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
O eski authme yalnız.Benim elimde en güncel en türkçe versiyonu var buyur ;Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ama sımdı soyle bir sorun var benım bır dunya kayıtlı oyuncum var onlar ne olucak ??O eski authme yalnız.Benim elimde en güncel en türkçe versiyonu var buyur ;
%100 Türkçe.
https://forum.gamer.com.tr/konu/aut...ar-1-7-x-1-8-x-spigot-hatasiz-aciksiz.310821/
Kesinlikle güncel version.Tarihinden bakabilirsiniz.O eski authme yalnız.Benim elimde en güncel en türkçe versiyonu var buyur ;
%100 Türkçe.
https://forum.gamer.com.tr/konu/aut...ar-1-7-x-1-8-x-spigot-hatasiz-aciksiz.310821/
Authme klasörünün içine girin.Oradaki auths.db dosyasını kopyalayın ve diğer authmeye dair herşeyi silin.Benim verdiğim linkteki authmeyi indirin ve authme klasörünün içine girip auths.db ile değiştirin.%100 Türkçe Yeni versiyon Authme'niz hayırlı olsun ve iyi oyunlarama sımdı soyle bir sorun var benım bır dunya kayıtlı oyuncum var onlar ne olucak ??
tamam saolun.Authme klasörünün içine girin.Oradaki auths.db dosyasını kopyalayın ve diğer authmeye dair herşeyi silin.Benim verdiğim linkteki authmeyi indirin ve authme klasörünün içine girip auths.db ile değiştirin.%100 Türkçe Yeni versiyon Authme'niz hayırlı olsun ve iyi oyunlar![]()
Helal olsun güncel diyor iddaan güzelmiş.Kesinlikle güncel version.Tarihinden bakabilirsiniz.
Authme - Reloaded ile authme farklı ben authmeyi kastediyordum dostum.Helal olsun güncel diyor iddaan güzelmiş.
İki saat fotoğraf yükletmek için uğraştırdın ya beni.En güncel sürümü orjinal olarak craftbukkitte bulunan "Authme-Reloaded"dir.
![]()
![]()
Tamam arkadaşım.Ama şunu bil ki eski Authme bug dolu ve 2011'de son sürümü çıkmış.Yenisi hala güncellenmekte.Authme - Reloaded ile authme farklı ben authmeyi kastediyordum dostum.
helal olsun senın sayende butun kayıtlar sılındı bravo ya dedıklerını yaptım al işte sımdı nabıcam ben hee ?Authme klasörünün içine girin.Oradaki auths.db dosyasını kopyalayın ve diğer authmeye dair herşeyi silin.Benim verdiğim linkteki authmeyi indirin ve authme klasörünün içine girip auths.db ile değiştirin.%100 Türkçe Yeni versiyon Authme'niz hayırlı olsun ve iyi oyunlar![]()