[Rehber] [Kritik Bug!] PaperSpigot ile AuthMe'nin Çakışması

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi 1.8 crash clienti var. Bunu engeli PaperSpigot. Lakin PaperSpigot kullandığınızda AuthMe sıkıntı yaşadığı için çalışmıyor. Sıkıntıyı şöyle açıklayayım: siz sunucunuzda "Myper" ismi ile kurucusunuz. Başka birisi "MyPeR" ismiyle sunucuya bağlandığında, login bile yapmadan sanki sizin klonunuz gibi kendi clientinde sunucuda gezebiliyor. Bilirsiniz, normalde aynı isimdeki kullanıcı zaten online mesajı gönderip kick atar kullanıcıya. Fakat PaperSpigot ile AuthMe çakıştığı için anlattığım şekilde "MyPeR" oyunda istediğini yapabiliyor. Bunu engellemek için "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
" adlı eklentiyi kullanabilirsiniz.

Semum60

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hocam sunucuda denedim ama olmadı? Özel Client derken ne demek istediniz ben yine anlamadım?

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hocam sunucuda denedim ama olmadı? Özel Client derken ne demek istediniz ben yine anlamadım?
1.8, önlemi alınmamış sunucularda; farklı bir clientle /crash yazdığında sunucu hasar alıyor. Bunu engellemenin yolu da PaperSpigot. Gerisi zaten yukarıda yazıyor. Eğer sende bu sıkıntı çıkmıyorsa Paper Spigot kullanmıyorsundur. Eğer sunucuna 1.8 oyuncular gelebiliyorsa dediğim clientle sunucuna saldırabilirler.
PaperSpigot edinebilirsin.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
normal spigotla girmeyi dene belki çözülür

şu linte craftbukkit hali: getspigot.org/spigot18/craftbukkit_server.jar
şu linktede getspigot.org/spigot18/spigot_server.jar farklı artık hangisini kullanırsan

eğer linke giremezsen

Semum60

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1.8, önlemi alınmamış sunucularda; farklı bir clientle /crash yazdığında sunucu hasar alıyor. Bunu engellemenin yolu da PaperSpigot. Gerisi zaten yukarıda yazıyor. Eğer sende bu sıkıntı çıkmıyorsa Paper Spigot kullanmıyorsundur. Eğer sunucuna 1.8 oyuncular gelebiliyorsa dediğim clientle sunucuna saldırabilirler.
PaperSpigot edinebilirsin.
Hocam bende zaten PaperSpigot var Authme ile girdim büyük küçük farklı olarak girmedi şifre istedi yani bende sorun yok buraya kadar tamamda hocam sorun bu kadarmı yoksa özel client le girip ./login yazınca mı direk atıyor ben orayı anlamadım

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hocam bende zaten PaperSpigot var Authme ile girdim büyük küçük farklı olarak girmedi şifre istedi yani bende sorun yok buraya kadar tamamda hocam sorun bu kadarmı yoksa özel client le girip ./login yazınca mı direk atıyor ben orayı anlamadım
Sorun bu kadar, client ayrı bir şey
normal spigotla girmeyi dene belki çözülür

şu linte craftbukkit hali: getspigot.org/spigot18/craftbukkit_server.jar
şu linktede getspigot.org/spigot18/spigot_server.jar farklı artık hangisini kullanırsan

eğer linke giremezsen
Sen tam olarak ne demeye çalıştın anlamadım

Yararlı. Beğendim.
Teşekkür ederim yorumun için :)