Yılbaşına Neyle Giriyorsunuz?

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Koltuğumla ve TV ile ev arkadaşım yoq mlsf :(

NoHaxJustGusul

using Miracy.Life;
En iyi cevaplar
0
Forumdan alacağım En iyi süper üzeri fakirlerin alamayacağı insanlara OMG nööö dedirten Paypal tarafından bana verilen 1TL'mle Özel Üyelik Alacağım (Burada özel üyelik alacağımı anlatmaya çalıştım ben bi şairim)

r102

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarın Önüne Geçip Cs:Go Da Kasa Açıcağım Belki Yılbaşı Özel Gaben Birşeyler Verir Umarım Verir :/

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Ders çalışma konusunda kendime yalan söyleyerek gireceğim sanırsam , CSGO'da Takılırım galiba :<

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Suan bayağ eğleniyorum ya. Düşünsene taksimdesin, kızlı erkekli hoplayıp zıplıyosun suan. Kafandan kar yağıyor. Noel baba sana hediye veriyor, bi elinde kırmızı sarap. Bir elinde mikrofon karaoke yapıyosun o gürültüde, suan bu eğlenceyi televizyondan izliyorum.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Suan bayağ eğleniyorum ya. Düşünsene taksimdesin, kızlı erkekli hoplayıp zıplıyosun suan. Kafandan kar yağıyor. Noel baba sana hediye veriyor, bi elinde kırmızı sarap. Bir elinde mikrofon karaoke yapıyosun o gürültüde, suan bu eğlenceyi televizyondan izliyorum.
Sondaki cümleyi okumasaydım;
Ee o zaman nasıl burdasın? diyecektim .s

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yılbaşını hiç öyle aman aman abartmadım,her zaman fazladan bir gün tatil diye düşündüm. Büyük ihtimal yatak+telefon+bilgisayar :c