- En iyi cevaplar
- 0
tabii ki girebiliren düşük seviye vip hammaddeye girebilir mi
tabii ki girebiliren düşük seviye vip hammaddeye girebilir mi
aslında ben vip almam çünkü vip alıyosun akşama kadar uğraşcan kurucuya aldğını söylickesin vip almaya uğrqaşmam numaranın son 4 hanesiylemi alıcaztabii ki girebilir![]()
Skype adresimizden ulaşırsanız 5 dakika bile sürmeyecektiraslında ben vip almam çünkü vip alıyosun akşama kadar uğraşcan kurucuya aldğını söylickesin vip almaya uğrqaşmam numaranın son 4 hanesiylemi alıcaz
Teşekkürler , türkiyede lapissiz tutması zorLapisli fekşın olması dışında her şey güzel.![]()
Aslında şuanda nasıl sunucular var diye gezinmek istemiştim dersleerden oynayacak pek vaktim yok yindee çok sağolun..Skype adresimizden ulaşırsanız 5 dakika bile sürmeyecektir
Teşekkürler , türkiyede lapissiz tutması zor
@Usta_Minecraftcı Obsidyene kutu eklendiIçinden set kutusu anahtari bile çıkabiliyor !
herzamanAslında şuanda nasıl sunucular var diye gezinmek istemiştim dersleerden oynayacak pek vaktim yok yindee çok sağolun..
Şubat tatilnin 15 gününde günde 15 saat sunucunuzda kalarak oynamayı düşünüyorum, belki geçici rehber yaparsınız ozmnherzaman![]()
Olabilir neden olmasınBelki şubat tatilnin 15 gününde günde 15 saat sunucunuzda kalarak oynamayı düşünüyorum belki geçici rehber yaparsınız ozmn![]()
Konudan kaldırmayı unutmuşum kusura bakmayın.Oyuna girdimde factiondan başka bir şey yok warp oyun falan var demişsin konuda ama yok şu an.
Konudan kaldırmayı unutmuşum kusura bakmayın.Oyuna girdimde factiondan başka bir şey yok warp oyun falan var demişsin konuda ama yok şu an.
Forumu Bıraktın Sanıyordum.Demekki Geri Gelmişşin .Skype adresimizden ulaşırsanız 5 dakika bile sürmeyecektir
Teşekkürler , türkiyede lapissiz tutması zor
@Usta_Minecraftcı Obsidyene kutu eklendiIçinden set kutusu anahtari bile çıkabiliyor !