buradan atlarsam ölürmüyüm

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

buradan atlarsam ne olur sinirlendiğimde hep ben buradan bardak atarım o kırılma sesi insanı rahatlatıyor
bu soru bu üyelere sorulmuştur @zRedDragon @Bay ZZ @MertOrMErocks86 ama gelende fikrini belirtsin burdan atlarsam ölürmüyüm hangi şekilde ölürüm parçalanarak havada kuş kafama eder öle ölürüm

not konu canmsıkıntısından açılmıştır ben deliödeğilim !!! ayaklarım donuyo lan karıda hiç sevmem :D

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Galiba yer çekimi sayesinde yere düştüğünde ağzın burnun dağılır.Kemiklerin kırılır.Ve diğer dünyaya göçersin.
snrm .s .s

Galiba yer çekimi sayesinde yere düştüğünde ağzın burnun dağılır.Kemiklerin kırılır.Ve diğer dünyaya göçersin.
kafana kuş çarpar yer çekiminden ölürsün.
şimdi troll zamanı grldi beyler IQ nuza uygun soru buldum ondan açtım konuyu :D

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
En fazla kara düşersin o biraz yavaşlatır sonra vücudundaki tüm kemikler kırılır hareket edemezsin soğuktan dolayı donup ölürsün sonra biri yanlışlıkla arabayla üstünden geçer tüm vücudun parçalanır.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Kuş sana 360° NoScope Headshot çeker ve havada 3 defa takla atarak aerodinamik ile yerçekiminin yumruğuyla yere kapaklanırsın. Sonra kemikler sana iyi günler deyip göçer ve güneş sana gülümseyip Eywallah dedikten sonra seni geceye bırakır ve nihayetinde donarak ölürsün.

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
En fazla kara düşersin o biraz yavaşlatır sonra vücudundaki tüm kemikler kırılır hareket edemezsin soğuktan dolayı donup ölürsün sonra biri yanlışlıkla arabayla üstünden geçer tüm vücudun parçalanır.
hmm sitenin iç kısmında araba... ilginç

Kuş sana 360° NoScope Headshot çeker ve havada 3 defa takla atarak aerodinamik ile yerçekiminin yumruğuyla yere kapaklanırsın.
oly be !