Açıcağım sunucu için bir ekip arıyorum.

Sizce fikir tutar mı ?

• Evet , bence tutabilir. Gelirim de.

Kullanılan: 7 50.0%
  • Hayır , bence tutamaz. Zarar edersin.

Kullanılan: 7 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    14

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim iyi yapmışsın güzel yapmışsında konunun yeri yanlış :D Konu ''Minecraft Yetkili Alımı'' bölümüne açılmalıydı :D :lol:

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu yapmanda başarılar umarım ünlü bir sunucu olursunuz benim varda hamachili açtım ama neyse başarılar Allah yardım etsin :)

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Tutmaz.
Çünkü Role Uyan Belki 3 5 Kişi Olucak Onlarda Role Uymayanlar Tarafından Engellenir Saten.
En Ufak Bug Bile Sunucunun İşleyişini Bozucaktır.
Ayrıca Yapıcagın Map Çok İyi Olmalı.
15 Tatile Kadar Yetiştirilecek Bir Sunucu Deyil Bu 90 Gün Tatile Kadar Sürebilir.
Ayrıca Böyle Sunucu Açmaya Çalışan Kişileride Gördüm ''İRFN'' Gibi (Son Oyuncu Plugineri) Ama Açamadılar.
İşin Zor Sunucuyu Yaparsan Benide Etiketle Konuya.

Kesin Kararlıysan Kolay Gelsin.

AhmetCanSARAC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Tutmaz.
Çünkü Role Uyan Belki 3 5 Kişi Olucak Onlarda Role Uymayanlar Tarafından Engellenir Saten.
En Ufak Bug Bile Sunucunun İşleyişini Bozucaktır.
Ayrıca Yapıcagın Map Çok İyi Olmalı.
15 Tatile Kadar Yetiştirilecek Bir Sunucu Deyil Bu 90 Gün Tatile Kadar Sürebilir.
Ayrıca Böyle Sunucu Açmaya Çalışan Kişileride Gördüm ''İRFN'' Gibi (Son Oyuncu Plugineri) Ama Açamadılar.
İşin Zor Sunucuyu Yaparsan Benide Etiketle Konuya.

Kesin Kararlıysan Kolay Gelsin.

2-3 konuda haklısın . Fakat rol yapmanın o kadar zor olucağını düşünmüyorum. Bir Türk serveri vardı hatırlamıyorum su an fakat , o serverdada buna benzer sistem vardı üniversite vb. Serverda 25 - 30'dan aşağı online olmuyor. Saçma sapan lafları vb. şeyleride skript yardımıyla yasaklayabilirim. Map konusu ise oldukça zor ya map bulup edit yapacağım yada sıfırdan. Ki sıfırdan yapmakta zor.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
2-3 konuda haklısın . Fakat rol yapmanın o kadar zor olucağını düşünmüyorum. Bir Türk serveri vardı hatırlamıyorum su an fakat , o serverdada buna benzer sistem vardı üniversite vb. Serverda 25 - 30'dan aşağı online olmuyor. Saçma sapan lafları vb. şeyleride skript yardımıyla yasaklayabilirim. Map konusu ise oldukça zor ya map bulup edit yapacağım yada sıfırdan. Ki sıfırdan yapmakta zor.
Hım Kolay Gelsin O Zaman

Asertgg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hmm.. Aslında bende ortak arıyordum. Ama sen aramıyorsun. Çok sıkılıyorum da sunucuyu yaparken. Ben de 2,5 ayda hazırlamış olduğum her türlü grafik, reklam, eklenti ve mimari bakımından hazır bir sunucu. Hayatta Kalma Sunucusu. Senin dediğini ortak olarak başka bir sunucuda Dünya'da yeni olan bir sunucu olarak tasarlayabilirdik.
Ben Ortak Olabilirim Skript ve Pluginlerden anlarım kendi çapımda fakat profesyonel skriptleri para ile satarım

ProCocuk123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim:orhun
Soyisim:gökçe
Bilgi:%100
Servera ne kazandırabilirsin ?bilmem abi