- En iyi cevaplar
- 15
Bende ayrıldım o sunucudan iş bilmiyorlar.Tamamdır.
Bu arada hayır tutmaz diyenler sebep söyleyebilirmi ?
Bende ayrıldım o sunucudan iş bilmiyorlar.Tamamdır.
Öyle bir şey yok. Orada oylama görünce bende en olumsuzunu seçiyorum normaldeTamamdır.
Ahah tamamÖyle bir şey yok. Orada oylama görünce bende en olumsuzunu seçiyorum normalde![]()
Serveri daha açmadım ayrıca fikir soruyorum şu an.Kardeşim iyi yapmışsın güzel yapmışsında konunun yeri yanlışKonu ''Minecraft Yetkili Alımı'' bölümüne açılmalıydı
![]()
![]()
Tamamda ekip arıyorsun ondan dolaylı yetkili alımı bölümüne açmalısın , ondan dedim.Serveri daha açmadım ayrıca fikir soruyorum şu an.
![]()
Demek istediğini anladımda işte önce bi sunucu fikrimi açıklamam gerek yaniTamamda ekip arıyorsun ondan dolaylı yetkili alımı bölümüne açmalısın , ondan dedim.
Ehehehehe , bardağın bu tarafından bakarsak haklısınDemek istediğini anladımda işte önce bi sunucu fikrimi açıklamam gerek yani![]()
Bence Tutmaz.
Çünkü Role Uyan Belki 3 5 Kişi Olucak Onlarda Role Uymayanlar Tarafından Engellenir Saten.
En Ufak Bug Bile Sunucunun İşleyişini Bozucaktır.
Ayrıca Yapıcagın Map Çok İyi Olmalı.
15 Tatile Kadar Yetiştirilecek Bir Sunucu Deyil Bu 90 Gün Tatile Kadar Sürebilir.
Ayrıca Böyle Sunucu Açmaya Çalışan Kişileride Gördüm ''İRFN'' Gibi (Son Oyuncu Plugineri) Ama Açamadılar.
İşin Zor Sunucuyu Yaparsan Benide Etiketle Konuya.
Kesin Kararlıysan Kolay Gelsin.
Hım Kolay Gelsin O Zaman2-3 konuda haklısın . Fakat rol yapmanın o kadar zor olucağını düşünmüyorum. Bir Türk serveri vardı hatırlamıyorum su an fakat , o serverdada buna benzer sistem vardı üniversite vb. Serverda 25 - 30'dan aşağı online olmuyor. Saçma sapan lafları vb. şeyleride skript yardımıyla yasaklayabilirim. Map konusu ise oldukça zor ya map bulup edit yapacağım yada sıfırdan. Ki sıfırdan yapmakta zor.
Ben Ortak Olabilirim Skript ve Pluginlerden anlarım kendi çapımda fakat profesyonel skriptleri para ile satarımHmm.. Aslında bende ortak arıyordum. Ama sen aramıyorsun. Çok sıkılıyorum da sunucuyu yaparken. Ben de 2,5 ayda hazırlamış olduğum her türlü grafik, reklam, eklenti ve mimari bakımından hazır bir sunucu. Hayatta Kalma Sunucusu. Senin dediğini ortak olarak başka bir sunucuda Dünya'da yeni olan bir sunucu olarak tasarlayabilirdik.