>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Usta_Minecraftcı

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaşım ***** diye bişi attı versionlara at profilden girerken seç onu dedi bende girdim. aradım sordum işte hile dedi bi tane faction sw bul gir dedi bende bi tek burda oynuyorum zaten girdim. orda kırıcak bir şey bul dedi bende warp lapise gittim. speedmine aç dedi açtım zaten verimlilik 9 var etki etmedi. sonra nuker diye bişi var aç dedi sağ tıkla o bloğa dedi tıkladım. o arada kayraya bişi yazdım. oda tp atmış beni hileli durumda görmüş hiç değilse bi bilgilendirilmek, itiraz yada jail gibi bir yol olsa..
Haklı olabilirsin ilkinde 1 gün ban 2.sinde sınırsız gibi ama açılmış direk banın hayırlı olsun ....

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
resimlerden anlaşıldıgı gibi legendary server diyebiliriz plugin eksik değil ama 1.7.2 ile girmeye calıştım 1.8.8 diyincce üşendim denicem eğer beğenirsem Sizi sürekli desteklerim

1000 lapis görevini tamamladım 10 anahtar geldi demrkutu diyo nerde açacam..

server gayet güzel bağış yapılacak Cidi serverlerden biri bence Sonoyuncu kadar olmasada onun yarısına veya çeyregine gelebilir. haa birde Tek başıma gece oynadıgımdan çok eylenemedim yoksa daha çok eğlenebilirdim keşke geceleri muhabet edebileceğimiz bir admin olsa.

herkesi Son Samuray klanına beklerim.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu gayet başarılı fakat bir tavsiyem olacak

-1.7 & 1.8 yaparsanız bu sunucu harika olur tebrikler harika bir sunucu gerçekten

Usta_Minecraftcı

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
resimlerden anlaşıldıgı gibi legendary server diyebiliriz plugin eksik değil ama 1.7.2 ile girmeye calıştım 1.8.8 diyincce üşendim denicem eğer beğenirsem Sizi sürekli desteklerim

server gayet güzel bağış yapılacak Cidi serverlerden biri bence Sonoyuncu kadar olmasada onun yarısına veya çeyregine gelebilir. haa birde Tek başıma gece oynadıgımdan çok eylenemedim yoksa daha çok eğlenebilirdim keşke geceleri muhabet edebileceğimiz bir admin olsa.

Demir sandık anahtarını /warp obsidyen de ortadaki sandığa sağ tıklayarak açabilirsiniz veya bana satabilirsiniz :)

- Sizeneki

Güzel kaktüs farmımıda tamamlıyorum süper be :)

- Sizeneki

JustPain

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lapisli sunucular pek ilgimi çekmiyor ama kaliteliye benziyor lapis seven arkadaşlar bir göz atmalı. Birde gözüme şu takıldı

"Bildirim şu olsun." Birtek benim mi dikkatimi çekti :D
Olay şöyle olmuş bizim @Hsbas bey direk metni kopyalamiş . O yüzden öyle olmuş.
Server çok güzel girip bi oynuycam zaten mineplexe girmekten yavaş yavaş sıkılmaya başlamıştım
Sunucuda görmek isteriz o zaman .
Lapisli olması dışında kötü bir yanını göremedim. Kuruculara lafım yok ama adminler biraz garip davranıyordu.
1 Adet admin kaldı 2 si atıldı zaten.
[/url][/IMG]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
resmen rezillik adama ne anlatıyorum.. verilen cevaba bak.. böyle harikulade bir serverde sorun yaşamam şaşırtıcı :)
Sunucuya arada lag girmesinin sebebide bu banı açtıkları zaman ağır bir lag giriyor alakasiz degil.
Komik :p Ama hile açmak yasak deniliyorsa ve açmanın cezası sınırsız ban ise bunu bilip hile açmaman gerekiyordu...

- Sizeneki
Haklısın dostum.
arkadaşım ***** diye bişi attı versionlara at profilden girerken seç onu dedi bende girdim. aradım sordum işte hile dedi bi tane faction sw bul gir dedi bende bi tek burda oynuyorum zaten girdim. orda kırıcak bir şey bul dedi bende warp lapise gittim. speedmine aç dedi açtım zaten verimlilik 9 var etki etmedi. sonra nuker diye bişi var aç dedi sağ tıkla o bloğa dedi tıkladım. o arada kayraya bişi yazdım. oda tp atmış beni hileli durumda görmüş hiç değilse bi bilgilendirilmek, itiraz yada jail gibi bir yol olsa..
Nuker normalde affedilmiyordu şansın yaver gitmiş.
Haklı olabilirsin ilkinde 1 gün ban 2.sinde sınırsız gibi ama açılmış direk banın hayırlı olsun ....
Uyarı banıydı sanırım o .
yetkili antboogy'ye çok teşekkür ederim. banım açıldı. inşallah param ve rütbem geri verilir
Bi kayra bide o gerisi ilgilenmiyor.

1.7- 1.8 Yapılacakmış yakında. teşekkürler.
Sunucu gayet başarılı fakat bir tavsiyem olacak

-1.7 & 1.8 yaparsanız bu sunucu harika olur tebrikler harika bir sunucu gerçekten
Yakında yapılacağını duydum.
Demir sandık anahtarını /warp obsidyen de ortadaki sandığa sağ tıklayarak açabilirsiniz veya bana satabilirsiniz :)

- Sizeneki

Güzel kaktüs farmımıda tamamlıyorum süper be :)

- Sizeneki

Farm is good seni sunucuda görmüştüm kral mıydın ?
market i çalmış sınız veya başka biri sizden çalmış lütfen ilgilenin.

Marketin alıntı olduğunun söylemiş olmaları lazım.

Kayra ' nın sınıf arkadaşıyım . Ismim barış , Kayra forumu bıraktı , buralar bana emanetmiş öyle söyledi , sunucuda ise yetkim yok fakat günde 1-2 icepara alıyorum . Okuldayken eline para verince oda bana icepara veriyor ^_^ Kişiliklerimiz biraz benzer karıştırırsanız alınmam. Bazıları diyecek ki sen Kayra ' sın sen @Ragnarak sın. Ne diyeyim Allah biliyor ... Sunucuda iyi eğlenceler . Iyi geceler , yeni bir yıl umarım size huzur mutluluk ve aşk getirir. Sevgilerimle -Pain

JustPain

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0