[YARDIM]BungeeCord Kullanımı

HappyPvP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitrado hizmetini kullaniyorum. Sunucum bukkit/spigot. Bungeecord u aktif ettim ftpde minecraftbukkit diyr klasor vardi icinde serverim vardi simdi onun ustune yeni klasor olustu BungeeCord diye icinde dosyalar var plugins var ama ici bos servere girdigimde hala pluginler aktif. Bungeecord kurulmusmudur ?

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bungeecord un içerisindeki plugins klasörü ayrı bir şey. Eğer doğru bir şekilde bungeecord ayarlarını yaptıysan bungeecord kurulmuştur.

HappyPvP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim icin onemli olan sadece Animmotd onu yukledim fakat mobil oldugum icin minechatten animasyonlu motd diye olup olmadığını ogrenemiyorum serverdeki yazi animasyonlumu diye 1 dakika gelip bakcak varmi ?

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Benim icin onemli olan sadece Animmotd onu yukledim fakat mobil oldugum icin minechatten animasyonlu motd diye olup olmadığını ogrenemiyorum serverdeki yazi animasyonlumu diye 1 dakika gelip bakcak varmi ?
IP verirsen motd'a bakabilirim, çalısmıyorsa alternatif plugin atarım. Bungeecord'u aktif ettiğinde minecraftbukkit içinde Bungeecord dosyası olusur bungeecord'ada özel plugin dosyası vardır yani yanlıs birsey yok herseyi doğru yapmıssın.