Minecraft Premium Sorunu

TeacherAli

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben birinden her şeyi değişen pre aldım 2.el,her şey iyi tamam ama ben e posta degistiremiyorum.Mojanga giriiyorum ama birşeyler yazıyor hata veriyor.Kullanıcı adını değiştirdi,sifreyide degistirdim.E maili yeni e mail yazın diyor yazıyorum bu e mail kullanımda dedi.Ben bir daha yazmistim önceden sonra ana sayfaya yönlendirdi ama e posta değişmedi sonradan mi belli olur ? Bilgi verebilir misiniz ?

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2.El Almamalısın...Adam Şu Anda Preyle Oyun Oynuyor.Sense Ağlıyorsun.

TeacherAli

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yalnız ben 2.el alıp almamaliyim diye sormadim.Nasıl degistirecegimi sordum konuyu okuyun.Hem yakın akrabamdan 8 tlye aldım yanı güvenilir.Dolandırma durumu yok.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız ben 2.el alıp almamaliyim diye sormadim.Nasıl degistirecegimi sordum konuyu okuyun.Hem yakın akrabamdan 8 tlye aldım yanı güvenilir.Dolandırma durumu yok.

Mojang sitesine giriş yapıp ME>Settings menüsünde e-mail değiştirme opsiyonunu görürsün. Değiştirmek için 2 yol var,

1. Şimdiki E-Posta adresine yollanan bilgi
2. Güvenlik sorusu.

Güvenlik sorusunun cevabını aldığın kişiye sorabilirsin. Tahminim cevabı sallamış ya da tamamen unutmuştur ama şansını dene derim. Kolay gelsin.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birader öyle 2. el premium alırsan nick ve e posta değiştiremezsin en düşük premium satan siteler sana gift kodu verir onla oluşturabilrisin öbür türlü olmaz alıcam desen gift koduyla
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TeacherAli

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Mr Teneke'ye cevabı için teşekkür ederim. Ben güvenlik kodu ile dedim güvenlik kodunu aldığım bilmiyormuş.Yazdım. Ama e posta aynı duruyor guncellenmemis.

TeacherAli

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben önceden yapmıştım galiba oldu.Şimdi e postayı yazdığında bu e posta kullanımda diyor.minecraftin kendi sitesine e postamla giriş yapabiliyorum Mojanga girdiğimde e posta guncellenmemis