Bot Saldırısı !!! Acıl Konuya Atla Oku Ve Cevap Ver Pls !!!

SugarTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Sunucuma Bot Girmese Bile Sunucum Dolu Iken Artık kım atıyor bılmıyorum.. ama bırı atıyor bu cok belli sunucuma botlar girmiyor ama

Server Closed Hatası verip herkezi oyundan atıyor ve sunucu 1 dakika ıcınde tekrar acılıyor bi bılıyorsanız cevap verırseniz cok mutlu olurum.

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Sunucunuza yeni çıkan saldırının korumasını yüklediniz mi ? (craftbukkit koruması)

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
En iyi yöntem çakmalobi yapmak. Ben öyle yaptım, rahatım.

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Ek olarak bir server alıyorsunuz. 4 kişilik de olabilir. O serverde oyuncular giriş yapıyor veya kayıt oluyor. Asıl sunucunuzda firewall açıyorsunuz ve sadece lobiden gelen bağlantıları kabul ediyorsunuz. Ana sunucunuzdaki giriş pluginini kaldırıyorsunuz. Hem ana sunucunuz rahatlıyor hemde botlardan korunuyorsunuz. Yapılan saldırılardan sadece lobi etkileniyor. En kötü ihtimal lobi kapanıyor. Az plugin olduğu için max 15sn de açılıyor.

Clause

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ek olarak bir server alıyorsunuz. 4 kişilik de olabilir. O serverde oyuncular giriş yapıyor veya kayıt oluyor. Asıl sunucunuzda firewall açıyorsunuz ve sadece lobiden gelen bağlantıları kabul ediyorsunuz. Ana sunucunuzdaki giriş pluginini kaldırıyorsunuz. Hem ana sunucunuz rahatlıyor hemde botlardan korunuyorsunuz. Yapılan saldırılardan sadece lobi etkileniyor. En kötü ihtimal lobi kapanıyor. Az plugin olduğu için max 15sn de açılıyor.
Ow çok iyi o.O :D

SugarTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ama soyle bir şey ornek bı sunucu ısmı var ama prim ollmasın dıye vermıycem sımdı oda dedıgınız gıbı cakma lobi yapmıs ama lobi cokunce bu sefer sunucuya kımse gıremıyor ama sunucu acık gorunuyor gırmeye calısıncada bır hata verıyor bunu duzeltmek ıcınde bungeecord u yanı lobiyi kapatıp acmak lazım bunu yapıncada survivalda dırek devre dısı kalıp herkezi oyundan atıyor...

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
ama soyle bir şey ornek bı sunucu ısmı var ama prim ollmasın dıye vermıycem sımdı oda dedıgınız gıbı cakma lobi yapmıs ama lobi cokunce bu sefer sunucuya kımse gıremıyor ama sunucu acık gorunuyor gırmeye calısıncada bır hata verıyor bunu duzeltmek ıcınde bungeecord u yanı lobiyi kapatıp acmak lazım bunu yapıncada survivalda dırek devre dısı kalıp herkezi oyundan atıyor...
Bungeecord çökerse herkes atılır. Benim kastettiğim Lobby kapanırsa ana server etkilenmiyor.