[YARDIM] 3 Sorum / Sorunum Var !

RapsyBaraRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1-) MCSG'de ki gibi bir statistik eklentisi arıyorum ama bulamadım eğer bildiğiniz bir eklenti varsa lütfen yazın. (1.7.x)
2-) MCSG'de ki gibi scoreboard'a nasıl zaman (gerçek yahattaki yani tarih saat saniye vb) eklerim (Info-boardda böyle bir özellik varmı)(hangi eklentide böyle bir şey vardır)
2-) Info board eklentisinde öldürme ve ölmeyi yazamıyorum neden acaba ? Nasıl yazıldığını yazabilirmisiniz

AhmetCanSARAC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1i bilmiyorum fakat
2- InfoBoardda bildiğim kadarıyla yok FeatherBoard'da var
3-Özellikten kaynaklıdır. FeatherBoard deneyin (Paralı)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Artu statistic (Şu anki versiyonda text-based liste (sağ taraftaki liste) destekli. Yani aradığın şey.)

RapsyBaraRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1i bilmiyorum fakat
2- InfoBoardda bildiğim kadarıyla yok FeatherBoard'da var
3-Özellikten kaynaklıdır. FeatherBoard deneyin (Paralı)
1-) FeatherBoard pluginde nasıl ekliyeceğim zaman ve öldürme/ölmeyi
2-) FeatherBoard'ı bir arkadaşım bana vermişti fakat sunucuda aşırı kasma yaptı neden olabilir / nasıl düzelte bilirim ?

1- Artu statistic (Şu anki versiyonda text-based liste (sağ taraftaki liste) destekli. Yani aradığın şey.)
Benim istediğim /stats yazınca sohbet bölümünde çıkması

AhmetCanSARAC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bununla ilgili videolar var nasıl ekleyeceğine dağir. Fakat lag konusu serverla alakalı bir şey onu bilemem.

RapsyBaraRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İstersen mcsg yi sana verelim? Biraz özgün olun.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konudan neden sapıyorsun kardeşim ? Sanane istediğim gibi yaparım seni ilgilendirmez. Şuanda en çok oynanan pvp sunucusu MCSG ve insanlar mcsgde oynamak için çalıntı hesaplarla giriyor. Bu kadar sevilen bir sunucuyu türkiyeye taşımak istiyoruz. Herkes /stats yazarak istatistiklerine bakmak ister. Bizde bu şekilde yapmak istedik.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Konudan neden sapıyorsun kardeşim ? Sanane istediğim gibi yaparım seni ilgilendirmez. Şuanda en çok oynanan pvp sunucusu MCSG ve insanlar mcsgde oynamak için çalıntı hesaplarla giriyor. Bu kadar sevilen bir sunucuyu türkiyeye taşımak istiyoruz. Herkes /stats yazarak istatistiklerine bakmak ister. Bizde bu şekilde yapmak istedik.
Hypixel'dede PvP oyunları var, ve mcsg ne zaman 40k gördüde en çok oynana pvp sunucusu oldu. :hmm:
Ayrıca /stats yazınca mesajda cıkması cok kolay bir özellik. Bu tarz pluginden birkac tane spigotta bulmustum kısaca orada var. Bulursam atarım.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
/stats Değilde Onun Gibi Var Plugin Adi KillStats Adam /ks Yazarak Görüyor İstersen Dene

RapsyBaraRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
/stats Değilde Onun Gibi Var Plugin Adi KillStats Adam /ks Yazarak Görüyor İstersen Dene
Link verebilir misin ?
Hypixel'dede PvP oyunları var, ve mcsg ne zaman 40k gördüde en çok oynana pvp sunucusu oldu. :hmm:
Ayrıca /stats yazınca mesajda cıkması cok kolay bir özellik. Bu tarz pluginden birkac tane spigotta bulmustum kısaca orada var. Bulursam atarım.
Kim sadece Hypixel'e girmek için çalıntı hesap kullanır ? Ayrıca Hypixel pvp değil, MiniGames sunucusudur Ancak MCSG Full pvp sunucusudur. SG de Bir MG Oluğu için Hypixel sunucusunda mevcut. MG olmasaydı emin ol Hypixel de bulunmazdı. (Bunları da ben söylemeyeyim artık) Lütfen Konudan Sapmayalım !!!

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skriptin Çeşitli Addonsları Var Onlarla Saat V.s Yapılabiliyor Ama Araştırmak Şart . Yanlız Skriptle Saat Yapmak Kolay Deyil Saat Dakika Cinsinden Yapıcaksan 1440 Kere Saat Dakika Saniye Şeklinde Yapıcaksan 86400 Kere Yazman Gerekiyor O Yuzden Bu Saati Yapacak Bi Program Kodlamak Lazım O Program Gerekli Kodları Yapıp Senin İçin Hazırlaması Lazım Daha Anlatırdım Ama Gerek Yok Feather Boarddan Kolaylıkla Yapılabilir.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi