[1.8.x - 1.10.x] Faction/BOSS/K.Düşürmeli/ -=> IvanosMC AKTİF IP => play.IvanosMC.com

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benden gelip tanıyorum ayaklarına yatıp mapimi istediniz hayır dedim birde utanmadan çalmışsınız kardeşim yazık, o gürkanın olayına gelirsek telef hakkı denen bir şey var şu an nitrado ile iletişim halindeyim yazık oldu. Hem suçlu Hem güçlü olmakta ayrı bir şey. Çalıntıyla bir yerlere varılmaz.

"Özenle ve çok çalışmadan bir şey kazanıp meydana getiremeyiz. Yiyip içmek, harcamak ve kısacası yaşayabilmek için haksız bir yolla değil, alın teri dökerek kazanmamız şarttır."

pvpci3131

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ad, Soyad: Özgür Baran Yıldırım
Kendiniz Hakkında Kısa bilgi:Genelde insanlara yardım etmeyi severim
Olmak istediğim Yetki:Rehber
Kaç Saat Onlineyim?:Haftaiçi sabahları 2 saat haftasonu cumartesi 3 saat pazar günü 11 saat
Tecrübeleriniz:3 defa rehber oldum
Neden IvanosMC?:GÜzel bir servere benziyor
Neden beni yetkili almanızı istiyorum?:insanlara yardım etmek hoşuma gidiyor
Size ulaşabileceğimiz bir adres:[Skype,facebook vb.] skype brnyldrm71

OmerBaşkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad: Ömer
Kendiniz Hakkında Kısa bilgi: Miinecraft!!!!
Olmak istediğim Yetki: Admin
Kaç Saat Onlineyim?: 9
Tecrübeleriniz: YakamozNW ve GameofTurk Adminlik
Neden IvanosMC?: Servere girince insanın hemen çıksaı geliyor size yardım etmeliyim
Neden beni yetkili almanızı istiyorum?: Size Yardım Etmem ve Eğlenceli nlar geçirmemiz için
Size ulaşabileceğimiz bir adres:[Skype,facebook vb.] omergamertrmc

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PROF BUİLDERİ,ADMİN,MOD ALIMI VARMI
Ad: Ömer
Kendiniz Hakkında Kısa bilgi: Miinecraft!!!!
Olmak istediğim Yetki: Admin
Kaç Saat Onlineyim?: 9
Tecrübeleriniz: YakamozNW ve GameofTurk Adminlik
Neden IvanosMC?: Servere girince insanın hemen çıksaı geliyor size yardım etmeliyim
Neden beni yetkili almanızı istiyorum?: Size Yardım Etmem ve Eğlenceli nlar geçirmemiz için
Size ulaşabileceğimiz bir adres:[Skype,facebook vb.]
omergamertrmc
Özelden mesaj atın değerlendirileceksiniz :D

Bugün saat 16:00da Sunucu aktif hale gelecektir beklemede kalınız. Whitelist modundan çıkarıyorum sunucuyu ama resmi olarak saat 16:00 da açıklacaktır. Bilginize....

Sunucumuz sorunsuz bir şekilde aktiftir arkadaşlar. Bundan sonra konu güncelemeleri 12 saatte bir yapılacaktır :)

NoClipMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Özelden mesaj atın değerlendirileceksiniz :D

Bugün saat 16:00da Sunucu aktif hale gelecektir beklemede kalınız. Whitelist modundan çıkarıyorum sunucuyu ama resmi olarak saat 16:00 da açıklacaktır. Bilginize....

Sunucumuz sorunsuz bir şekilde aktiftir arkadaşlar. Bundan sonra konu güncelemeleri 12 saatte bir yapılacaktır :)
ohoo telefona bildirim geldi heme h.o @toymachine22 bu 4. açışınız artık kapatmayın :)