[YARDIM] Beyler Sunucum Bot Yiyor Ve Girmese Bile Cöküyor İceri Atla.

SugarTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Öncelikle sunucum whitelist on bile olsa sunucum cöküyor bu nasıl bir şey bilmiyorum ama dusundugum su (SpamBot) Bunu Nasıl Engellerim Acıl Adam Attıgı Gibi Sunucumdaki Herkeze Server Closed Diyor ve Sunucu Kapanıp Tekrar Acılıyor (Bilgili İnsanlar Bi El Atarsanız Sevinirim.)

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
malasef hayır bazı kısıler cakma lobi yapın dedıler ve AdressLimit (BungeeCord) adlı seyı yapın dedıler ama ben anlama bu seyden yardım edebilceksen skype vereyım skype:Sugar.Kurucu Ekle Ordan Daha detaylı konusabılırız.
Şunun için çakma lobi yapın demişlerdir;
Çakma lobi yapınca sunucuda atılan bot çakma lobiye atılıyor ve olan ona oluyor.Gerçek oyundaki olan oyunculara işlemiyor.(Tabii 2 ayrı sunucu açıp bungeecord denilen olayı yaparsan.)

SugarTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şunun için çakma lobi yapın demişlerdir;
Çakma lobi yapınca sunucuda atılan bot çakma lobiye atılıyor ve olan ona oluyor.Gerçek oyundaki olan oyunculara işlemiyor.(Tabii 2 ayrı sunucu açıp bungeecord denilen olayı yaparsan.)
tamam ama botlar oraya gıdıyor dıyorsunda oyuncularda ordan ana sunucuya gecıyor degılmı eger oyle ise botlar bu seferde orayı cokertıcek ve orası gıdıcek bu sefer sunucuya gırısı cıkıslar kapanıcak :)

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tamam ama botlar oraya gıdıyor dıyorsunda oyuncularda ordan ana sunucuya gecıyor degılmı eger oyle ise botlar bu seferde orayı cokertıcek ve orası gıdıcek bu sefer sunucuya gırısı cıkıslar kapanıcak :)
Hoooooppp Dur Orda! Bi Kere O ÇakmaLobi Çökmezzz Çünkü Senin Ana Sunucunda Atıyorum 69 PL Var Orda Sadece En Fazla 5 PL Olucak Ve Oraya Bot Fazla Yüklenemez Yüklensede Hemen Whitelist Açıcan Ve Olay Çözüldü

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Hoooooppp Dur Orda! Bi Kere O ÇakmaLobi Çökmezzz Çünkü Senin Ana Sunucunda Atıyorum 69 PL Var Orda Sadece En Fazla 5 PL Olucak Ve Oraya Bot Fazla Yüklenemez Yüklensede Hemen Whitelist Açıcan Ve Olay Çözüldü
Pluginle alakası yok hertürlü çökertiyorlar buna bende şahit oldum bir kaç serverda ve whitelist açarsada bot olmayan kişiler giremez servera.