İliklerinize kadar donmak istermisiniz ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar yine ben olley be !!. Gerçekten muhteşem bir teknik paketle geliyorum. Oyundaki bütün biomları silip sadece snow daha doğrusu karlı biomları bıraktım. Yetermi ? Yetmezz üstüne birde oyuna üşümek gibi birçok şey getirdim. Çığ , yeni ses efektleri vb. her şey hazır yapmam gereken tek şey birleştirmek !!
Üstelik eski yaptığım paketler kadar yüksek sistem gereksinimleri olmicak !. Yayy optimize etmeyi öğrendim ^^.

Dediğim gibi sıkıntıdan stajda mod'ları bir araya getirdim [isimlerini sadece] tek yapmam gereken birleştirmek.
Yapsam oynarmısınız yarına hazır ederim eğer istek gelirse.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fun pack severlere müjde @mhakanki süper bir paket yapıyor yakında çıkarır muhtemelen :3
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Biraz geç oldu ama olsun :D
Bak bunun ismini falan ingilizce yap diğer forumlardada yoktur.Hatta güzelse skydaza bile eklenir.
Kar için kutup ayısı penguen falan ekleyebilirsin oyuna.Ama kar biomunda bitki yetişmez.O sıkıntı oluyor.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Biraz geç oldu ama olsun :D
Bak bunun ismini falan ingilizce yap diğer forumlardada yoktur.Hatta güzelse skydaza bile eklenir.
Kar için kutup ayısı penguen falan ekleyebilirsin oyuna.Ama kar biomunda bitki yetişmez.O sıkıntı oluyor.
amerikadan ithal ederiz kardeş n.p :D
bu yabancı forumlarda paylaşma fikri beni benden aldı :aşık:

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açıkçası sadece teknik modlardan oluşan mod paketleri oldukça berbat bana göre.
Yani bütün gün evde durup makine açıyorsun kapatıyorsun.Sonra oyundaki en güzel silah,zırh,alet vs. gibi şeyler yapıyorsunuz fakat savaşacak kimse kalmıyor.
Arkadaşlar bu yorumum yüzünden kavga çıkarmayalım lütfen.Sadece görüşümü belirttim.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Açıkçası sadece teknik modlardan oluşan mod paketleri oldukça berbat bana göre.
Yani bütün gün evde durup makine açıyorsun kapatıyorsun.Sonra oyundaki en güzel silah,zırh,alet vs. gibi şeyler yapıyorsunuz fakat savaşacak kimse kalmıyor.
Arkadaşlar bu yorumum yüzünden kavga çıkarmayalım lütfen.Sadece görüşümü belirttim.
hocam bu makinelerle falan uraşmak felaket zevkli mod'larlı bilmiyosan belki ondan sıkıcı geliyordur yada easyde oynuyorsundur benim yapcağım modpackta hayatta kalana madalya takıyolar :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
%70 :3

çok iyi optimizasyon yolları buldum istediğiniz modlar varmı ? uygunsa ekleyebilirim :3