ProMcciler
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Alcan mı almıcan mı bende yalan yok sana yalan borcumda yok.Peki Rehberliğe aday olarak yazdım sw yapıldıgında sizi ararız
Alcan mı almıcan mı bende yalan yok sana yalan borcumda yok.Peki Rehberliğe aday olarak yazdım sw yapıldıgında sizi ararız
Builder mi Adminlik mi?Adı Soyadı:Umut Demirbağ
Tecrübe:2 Sw De Kuruculuk Yaptım 1 Server Full Emek Günde 50 Kişi Fln Vardı 2. Server İse Vip Alınmadığından Dolayı Kapattım
Minecraft deneyimi:4 Yıllık Minecraft Oyuncusuyum
Saygı:Her Oyuncuyla Özenle İlgilenirim
Builder Alımı İçin 3 Foto : Admin Olucaktım Ama Farketmez Yinede Foto Atarım Skypeden Atarım : itz_pvp_freak eklemeniz rica olunur
Lütfen ciddi arkadaşlar yorum yapsın.
İyi Olmak kolaydır zor olan adil olmak.
Rehberlik için mi?Adı Soyadı:Eren Kocabaş
Tecrübe: O Kadar iyi tecrübem varki durup dururken oyunculara yardımım oyuncu iken bile iyi olduğu için beni rehber yapıyorlar umarim sizde alırsınız
Minecraft deneyimi: çok fazla koslardan çok iyi anlarım
Saygı:küfür etmem saygılıyımdır
Bana Ulaşmak İçin Skype : eren.kocabas.7
Admin Olurum Ancak Resim İstemişsin O Yüzden Skypeden Atarım Pl Lerdende Anlarım Bu AradaBuilder mi Adminlik mi?
Admin Olucam Pluginlerden AnlarımBuilder mi Adminlik mi?
Skypene verirmisin kardeşim?Admin Olurum Ancak Resim İstemişsin O Yüzden Skypeden Atarım Pl Lerdende Anlarım Bu Arada
Admin Olucam Pluginlerden Anlarım
Yaptıgın build lerden bir kaç fotoğraf atarmısınBuilder
Adı Soyadı:Bekir Efe Gümüşsoy
Tecrübe:5 8 serverde oldum
Minecraft deneyimi:4 Yılıdr m deydim Wg atabiliyorum
Saygı:Üst düzey
Kardeşim yeter artık üst üste mesaj atmanın anlamı yokAdı Soyadı: Ali Osman Eker
Tecrübe: Önceden baya serverde adminlik yaptım.Komut bilgim : %98
Minecraft deneyimi: 2-3 yıldır oynuyorum ve tecrübem var .
Saygı: Bana saygı gösterene her zaman saygım sonsuzdur.
ben yalan söylemiyom o kadar çalıştımKardeşim yeter artık üst üste mesaj atmanın anlamı yok
Tamam maden çalıştın başka yerlerde seni alabilir kardeşim kolay gelsin.ben yalan söylemiyom o kadar çalıştım
neden almıyon sölesene