Blueyescat
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Gereksizce pluginleri skript ile yapmazsan daha iyi olur 
Derken ?Gereksizce pluginleri skript ile yapmazsan daha iyi olur![]()
olabilir diye düşünüyorum ama aklıma getiremiyorum. araştırıp söylerim..Çok teşekkür Ediyorum Ekliyeceğim Birazdan .
Adam öldürünce 6 Kalp verme gibi bir olay olabilir mi ? Tekrardan teşekkürler ^^
Çok teşekkür Ediyorum Ekliyeceğim Birazdan .
Adam öldürünce 6 Kalp verme gibi bir olay olabilir mi ? Tekrardan teşekkürler ^^
on death of player:
attacker is player
heal the attacker by 6 hearts
Başka Kafadasın sen Adam Diyorki Adam Öldürünce mesela 6 kalp can versin..Kod:on death of player: attacker is player heal the attacker
Mesaja tekrar bakar mısın, yazmayı unuttum onu.Başka Kafadasın sen Adam Diyorki Adam Öldürünce mesela 6 kalp can versin..
Uzatmaya İhtiyaç Yok Araştırıp Adamın İsteğini Yerine Getirecegim.Mesaja tekrar bakar mısın, yazmayı unuttum onu.
Skript daha da gereksizgappledrop gereksiz skript ile yazilir can yenileme vs. ve auto message gereksiz skript ilede duyuru yapılabilir..
newbies:
kit: KitAdi
Ben Sana karşı bir saygısızlık yapmadım , neden bu atar ?Öncelikle sen güzel ayarlarsan pluginleri zaten lag olacağını sanmıyorum; topu topuna 33 plugin var. Kullandığın plugin paketini biliyorum bu yüzden gelişi güzel yorum yapmayacağım, dikkate alırsan sevinirim. NameTagEdit o pakette bir kütüphane olarak kullanılmış. Eğer silersen birkaç skript çalışmayacaktır. BowEffects'e gelirsek kısmen lag yapabilir ama pek sıkıntı çıkartmaz. StarterKit'i eleyebilirsin, Essentials var zaten lakin sana pratik geliyorsa onu kullan hiçbir zararı olmaz. GappleDrop plugini ise sadece bir ölüm eventi ile çalışıyor. Onun yerine Skript yazsan yine aynı işi yapacak, belki minik bir fark oluşturacak. Madem sen biliyorsun Skript yazmayı yaz tutan yok; saçma yorumlar atma lütfen.
Dediklerini kısmen yaptım TPS Aşırı düştü ve serverde lag olmaya başladı 29 plugin var , sebebi ne olabilir ? :/gappledrop gereksiz skript ile yazilir can yenileme vs. ve auto message gereksiz skript ilede duyuru yapılabilir..
TPS den Lag Giriyor Servere Ve Skriptleri atıncamı böyle oldu ?Ben Sana karşı bir saygısızlık yapmadım , neden bu atar ?
Arkadaşlar 29 Plugine düşürdüm
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar ara ara lag girmeye başladı TPS Denen şey düştü ondan mı acaba? sebebi ne olabilir
Dediklerini kısmen yaptım TPS Aşırı düştü ve serverde lag olmaya başladı 29 plugin var , sebebi ne olabilir ? :/
Serverin Spigot ise Şu Konuya Bak Ordan Lagın Sebebini söylerTPS den Lag Giriyor Servere Ve Skriptleri atıncamı böyle oldu ?
Merhaba Değerlerimi sana atsam bir bakarmısın ?TPS den Lag Giriyor Servere Ve Skriptleri atıncamı böyle oldu ?
Serverin Spigot ise Şu Konuya Bak Ordan Lagın Sebebini söyler
https://forum.gamer.com.tr/konu/sunucusunda-lag-olanlar.308519/#post-1738699