- En iyi cevaplar
- 1
Arkadaşlar sizce sunucumda VIP satışları mı olmalıdır yoksa kredi sistemli mağaza tarzı bir şey mi olmalıdır? Fikriniz nedir?
Bende o şekilde düşünüyorum şu anGrup sistemini gereksiz buluyorum. Oyuncularında ulaşabileceği özellikleri kredi karşılığında satabilirsin.
Donor satmayı düşünmüyorum, mağaza daha mantıklı geliyor şu an.VIP satışı olması saçma ama donor gibi şeyler satılabilir.(Uygun fiyatlara)
EULA sözleşmesine mümkün olduğunca uymaya çalışıyorum. Sonuçta sunucuyu açarken bunu kabul ediyoruz. Sunucumda sattığım şeyler zaten efekt vb.Zaten EULA böyle bir şeyi yasaklıyor. Ancak Türk sunucularını denetleyen yok tabii..
Server 1.8 için ise bütün sunucular için geçerliGüldürdünüz,Donor ile VIP aynı şey... Ayrıca EULA Premium sunucular için geçerli crack değil. Ki ben şu güne dek kaliteli bir Türk premium sunucu görmedim @BraveHero
Haklı aslında. VIP ekleyebilirsin ama fazlada oyunda özellik olmasın viplerde denge kalmaz.Güldürdünüz,Donor ile VIP aynı şey... Ayrıca EULA Premium sunucular için geçerli crack değil. Ki ben şu güne dek kaliteli bir Türk premium sunucu görmedim @BraveHero
Hayır değil.Server 1.8 için ise bütün sunucular için geçerli
Crack 1.8 server açarken de EULA soruyor![]()
Yine de soruyorHayır değil.
Uygundur, bende öyle düsünmüstüm. Grup ekleyerek ek olarak sunucu zorlanıcak, bide üstüne chat kirliliği. Ne gerek var ki? herkes istediği fiyata özellikleri alsın iste.Arkadaşlar mağaza sistemi yapmaya verdim kredilerle trail vb. alınabilecek. Krediler etkinliklerden de kazanılabileceği gibi satında alınabilecek. Sizce uygun mudur?
Grup eklemek sunucuyu zorluyor mu? Öyleyse oyuncuya /manuaddp komutu ile perm vermek daha da zorlar?Uygundur, bende öyle düsünmüstüm. Grup ekleyerek ek olarak sunucu zorlanıcak, bide üstüne chat kirliliği. Ne gerek var ki? herkes istediği fiyata özellikleri alsın iste.