Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adam Öldürünce Can Dolma Bedava Skript Çözüldü !!!
Fazla Düşünmüyorum Ünlü Serverlerin PVP serveri Genellikle 30+ kişi giriyor 10 kişi birden öldürdük tabi plugini demek biz serverde bir şey olmamak
Yani Olmaz 1 GB Serverin Olsa Pluginler LAG Yapar 2 GB Yine Lag Olur Ama 3 GB 4 GB bir serverin olsa pluginler zarar vermez yani demek istediğim 1 GB üstü Lag Yapmaz Ve Yapmıyor Neden Yazdımki Bu Yazıyı
değişik derken ne anlattın anlamadım fakat skript güzel olmus banada ögretirsiniz belki DD neyse saka icindi bu güzel skript daha kullanmadım adamsın <3
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.