Myper
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Plugin. Ayrıca pakette silmen gereken fazla bir şey, configi düzgün ayarla; hostun yeterliyse sıkıntı çıkmazYani sence plugine mi , skripte mi abanayım ?![]()
Plugin. Ayrıca pakette silmen gereken fazla bir şey, configi düzgün ayarla; hostun yeterliyse sıkıntı çıkmazYani sence plugine mi , skripte mi abanayım ?![]()
şu an sunucuda hiç bi' problem gözükmüyor, lag olmıyacaktır.Duyuru Skripti lag yapmış , serverin son hali ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sence böyle açsam serveri lag olur mu? 29 Plugin var .
Configi Düzgün ayarla derken. ? ^^Plugin. Ayrıca pakette silmen gereken fazla bir şey, configi düzgün ayarla; hostun yeterliyse sıkıntı çıkmaz
Teşekkür Ediyorum zamanını ayırıp cevap verdiğin için ^^şu an sunucuda hiç bi' problem gözükmüyor, lag olmıyacaktır.
Eğer eklentileri düzgün ayarlarsan; eklentiler çakışmazsa sıkıntı olmaz.Configi Düzgün ayarla derken. ?
Sanırım çakışmıyor , başta 2-3 warn veriyor ama her şey çalışıyor bilemedimEğer eklentileri düzgün ayarlarsan; eklentiler çakışmazsa sıkıntı olmaz.
Yani 20-24 onlineyi geçerse lag olacaktırSanırım çakışmıyor , başta 2-3 warn veriyor ama her şey çalışıyor bilemedim
Birde , batıhosttan yarın sunucu alıyorum 1 GB Ramli , lag yapar mı acaba ? 20 kişiyi kaldırırmı veya .
Hayaller Suya Düştü , server dosyaları bozuldu sanırsam error veriyor geçmiş olsun bana .:/Yani 20-24 onlineyi geçerse lag olacaktır